היי .. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חדשה כאן בפורום..
    אני לא בדיוק מנסה להכנס להריון וגם לא ממש נמנעת (לא משתמשים באמצעי מניעה ויותר פועלים לפי "כל מיני שיטות" ).
    אני בת 24 ואיני לוקחת גלולות מכיוון שיש לי בעיה בקרישת הדם,אני ובעלי מקיימים יחסים מין בתדירות יחסית גבוהה.
    שאלתי היא כזו,במקרה של קיום יחסי מין בעת ביוץ אף על פי שבעלי משתמש במשגל נסוג ( סורי ! ) האם יתכן מצב שכן תתקיים הפריה?
    אני עשרה או שמונה ימים לפני המחזור ואני פשוט לא מפסיקה לאכול (אני רזה אין לי כזה תיאבון בריא ) אני מרגישה התכווציות בבטן התחתונה ורגישות בשדיים.
    האם הסימנים האלו יכולים להעיד על משהו ? כי לרוב אני יודעת שזה גם סימנים של קדם מחזור..
    אני ממש בלחץ!
    תודה מראש וסליחה על המגילה..

חן
3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    במשגל נסוג כן ניתן להכנס להריון מכיוון ולגבר נשפך מעט נוזל לפני הגמירה והנוזל הזה מכיל זרע.
    משגל נסוג אינה הדרך למנוע הריון.
    8-10 ימים לפני מחזור לרוב זה הזמן של הביוץ ואצלי בכל אופן זה הזמן שהייתי טורפת מכל הבא ליד. זה לא אומר בהכרח שבוצעה הפריה...
    תמתיני למחזור, או לאיחורו ותדעי הכי טוב :)
  • הי חן
    ברוכה הבאה
    לשאלתך הראשונה, בוודאי שכן :-)
    לשאלתך השניה, נכון, אלו יכולים להיות תסמינים של תסמונת קדם וסתית (PMS)
    הכי טוב זה לקנות סטיק לבדיקת הריון או לעשות בדיקת דם ל- בטא HCG (שזהו הורמון שעולה עם התקדמות ההריון)
    מאחלת לך שהטוב והגבוה ביותר עבורך יתגשמו
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • תודה רבה (:
    אני אמורה לקבל עוד עשרה ימים, יש לי ממש התכווצויות כמו לפני המחזור וזה לא אופייני שככה כואב לי עשרה ימים לפני .. בדרך כלל אני מרגישה את הסימנים כמה ימים לפני, סליחה על החפירה שוב ואתן מקסימות תודה

חן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה