תסמונת טרנר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום

אני בת 29 ובתחלית הריון. זאת הפעם השלישית שאני מנסה.
    בפעם הראשונה לא הצליח אחרי הפלה טבעית בשבוע 9 (לא נצפה דופק)
    בפעם השנייה שלחו אותי למעקב אולטרסאונד ואחרי שבשבוע10-11 שוב לא ראו דופק ביצעו בדיקות גנטיות בעובר לאחר הגרידה ומצאו שהסיבה בפעם השנייה הייתה בגלל תסמונת טרנר...
    הרופא הסביר לי שזה בשורות טובות כי כל שאר הבדיקות יצאו תקינות (קרישיות יתר וכו')
    ושזה אומר שהגוף ידע לזהות שמשהו לא בסדר והעובר לא תקין.
    אחרי שכל שאר הבדיקות יצאו תקינות הסבירו לי שכנראה זה לא יחזור שוב ואפשר להמשיך לנסות..

כרגע אני בהריון שוב, שבוע 2-3 ואני חוששת..
    איך אני אדע שהפעם הכל בסדר ושזה יצליח? איך אני אדע שלעובר הזה אין תסמונת טרנר או משהו דומה?

תודה
    אני
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני מסכים עם מה שהרופא שלך אמר, אבל למעט המתנה (שברור כי היא מורטת עצבים) עד האולטרה-סאונד הראשון לא תוכלי לדעת שהכל בסדר וכמובן אח"כ עוד אולטרה-סאונדים שיאמרו שוב ושוב שהכל בסדר

מבחינת תסמונת טרנר הדרך היחידה לשלול זאת היא על ידי סיסי שלייה או דיקור מי שפיר

בהצלחה
    ד"ר הדר
  • תודה דוקטור

באיזה שלב של ההריון כדאי לי לעשות סיסי שלייה או דיקור מי שפיר?

אני
  • שלום רב

סיסי שלייה נעשים בשבוע 11-13
    דיקור מי שפיר בשבוע 18-20

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה