שלום יעל :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כרגע בשבוע 14, בהריון ראשון.. יש לי בחילות נוראיות, ואני מקיאה המון (יש ימים שאני ממש לא מצליחה להכניס כלום, גם מים). ניסיתי כל מיני דברים שקראתי: חליטות ג'ינג'ר, בייגלה, קליפות לימון, לא אוכלת מטוגנים, ויטמין b6, פרמין, ושום דבר לא עזר.. אני מרגישה נורא חלשה מזה, ציפיתי שזה יהיה כבר מאחורי, אבל זה ממש לא נראה בכיוון.. יש לך אולי רעיונות נוספים?.. משהו שיכול לעזור?.. תודה, תמר
1 תגובות
עמוד 1
  • הי תמר
    ממליצה לך כמה דברים:
    לקנות בסופר פארם 2 תמציות של פרחי באך:
    1. WALNUT
    2. VERVAIN
    שימי 2 טיפות מכל אחת מהן בבקבוק מים ותשתי את הבקבוק הזה במשך היום.
    מאוד יכול לעזור (לבחילות והקאות יש גם קשר רגשי לכל המקום של "להכיל את העובר" להכיל את ההריון וכד' והתמציות האלה יעזרו במצב הרגשי הזה...)
    מעבר לכך - טיפ נוסף: תסחטי מיץ מלימון טרי ותשימי במגשיות הקרח. ככה יהיה לך קרח לימון
    א. הקרח מקהה את התחושה של הבחילה וב. הלימון גם עושה את העבודה שלו
    ועוד כמה דברים נוספים:
    לאכול כ- 6 ארוחות קטנות במהלך היום (כדי שלא יהיה מצב שהקיבה מלאה)
    תנסי להימנע ממזון שמן, מטוגן או מתובל
    לא לשתות באמצע האוכל (כדי לא למהול את חומצת הקיבה)
    לא לשתות אלכוהול
    לא לצרוך קפאין
    אשמח אם תעדכני איך הולך / מה עבד הכי טוב בשבילך :-)
    המון בהצלחה ותרגישי טוב !!
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה