שאלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר,
    אני בהריון תאומים, שבוע 20- בימים האחרונים הרגשתי כמו גלים/זרמים כאלה בגוף ומכיוון שמדובר בהריון ראשון הנחתי שמדובר בתנועות ראשוניות של העוברים.
    זה היה ככה ימים..שבמהלך היום הרגשתי זרמים כאלה כמה פעמים ביום.
    היום במהלך היום אני מרגישה מעט מאוד תנועות כאלה יחסית לשאר הימים ואני כבר בסרטים שהעוברים מהיום ללא דופק- אני מרגיעה את עצמי ואומרת שחס וחלילה לא יכול להיות ששניהם יחד ללא דופק ושזה הזוי מידי.
    אני אלך מחר/שני לבדיקת אולטרסאונד לוודא שהכל בסדר אבל המחשבה היום מלווה אותי כל היום- מה לעשות? יש עצה חכמה?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אלו תחושות סבירות לחלוטין בוהחלט בשבוע 20, אפשר שלעיתים יהיו ולעיתים לא יהיו תנועות, מה עוד שתחושת התנועות מכתחילה היא עמומה וחלשה
    מעבר ללכת לעשות אולטרה-סאונד אין לי עוד עצה אחרת

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה