כמה חלב יש לי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום להי,

אני שבועים אחרי לידה ומרגישה שאין לי חלב
    או אולי שאין לי מספיק חלב לילד שלי
    אני כל הזמן מרגישה ריקה וגם בשעות ההנקה אני לא מרגישה ש"נכנס" לי חלב רק אחרי שהוא מתחיל למצוץ..
    אחרי ההנקה אני מביאה לו תוספת של מטרנה בדר"כ הוא שותה בין 25-50
    אני התחלתי לקחת מגה מילק ואני לא בטוחה שזה עוזר

איך יודעים אם יש חלב?
    מה אפשר לעשות או לקחת בשביל להרבות חלב?
    האם התוספת הכרחית ? כדאי לתת?
    איך אני יודעת שהוא באמת צריך תוספת בגלל שהוא שותה את זה?או שכל ילד ישתה ממילא?

אשמח לקבל עצות
    מימי
2 תגובות
עמוד 1
  • סורי שאני נדחפת אבל
    וווווואו
    מזל טוב!!!

מתי ילדת?
    לא עדכנת?

איזה כיף

• היי יקירה מזל טוב :)
    בגיל שבועיים פלוס מינוס יש קפיצת גדילה ,זהו מצב שאורך בין יום לשלושה ימים שהו התחושה שאכן אין חלב , שהשדיים לא מספיקים להתמלא , שהתינוק נמצא על השד כל הזמן נראה רעב ועצבני. זהו מצב פזיולוגי תקין שהתינוק מעודד את תפוקת החלב לייצור מוגבר , מתאזן וחולף תוך 3 ימים .
    האינדיקציה שלך לכמות חלב הינה היציאות , הוא צריך כ6 חיתולים רטובים ב24 שעות . עם עדיפות ל2 יציאות צואה ביממה .
    רוב התינוקות אם יתנו להם בקבוק ישתו ממנו בעיקר בגלל הטפטוף והזרימה המהירה והצורך שלהם למצוץ .
    מציעה לך בחום לפנות למדריכת הנקה לברר האם באמת יש מעט חלב וכדאי לסדר את התנהלות ההנקה . עדכני אותנו ..  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה