הפרשים לדמי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ו"ד יעל שלום,

אני עובדת משרד החינוך שלהם יש הסדר סינכרון מידע מול הביטוח הלאומי ועל כן לא היינו צריכים לדרוש את דמי הלידה אלא קיבלנו אותם ישירות לאחר דיווח למשה"ח על הלידה.

לפני ואחרי החל"ד, קיבלתי (בחודשי הקיץ על כל השנה) דמי הבראה וביגוד. כפי שהבנתי אני זכאית לדרוש הפרשים מהביטוח הלאומי. דמי ההבראה והביגוד סה"כ בסביבות 4000 ש"ח פלוס.
    האם אני זכאית להפרשים?
    אציין כי שהיתי בחל"ד וגם בשמירת הריון למשך 3 חודשים.
    האם גם לשמירה אני זכאית לתוספת הפרשים?
    ואני מוסיפה- הגשתי בקשה להפרשים והביטוח הלאומי כתב לי שרק משה"ח רשאי לדרוש את ההפרשים עבורי ואני לא יכולה להגיש בקשה בנפרד. משרד החינוך לא ידע על הדרישה הזו ונפלתי בין הכיסאות כשהתביעה לא הוגשה.

האם יש מה לעשות כעת? שנה ו4 חודשים לאחר הלידה? במשך חצי שנה לא הצלחתי להזיז כלום והתייאשתי.....

מקווה שהייתי מובנת,
    תודה מראש על המענה..

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    הינך זכאית לקבל את הכספים הללו.
    לאור התגובות שקיבלת ממעסיקך ומביטוח לאומי ולאור הזמן שעבר, יש לפנות לייעוץ אישי לבחינת הנסיבות מקרוב.
    בהצלחה.

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה