הפסקת הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אני מניקה כבר 10 חודשיים..עכשיו בוקר ערב ולילה
    התינוקת חולה ומצוננת נורא וכבר יומיים לא מוכנה לינוק (בגלל אף סתום)
    בדרך כלל אני לא שואבת...הייתי חייבת לשאוב בגלל גודש ויצא לי כמו מים לא חלב...
    זה אומר שאין לי כבר חלב ושהוא לא איכותית?האם להפסיק להניק?
    תודה ויום טוב

9 תגובות
עמוד 1
  • אם את רוצה להמשיך להניק אז תמשיכי לשאוב כמה שיותר כך גוף שלך מבין שיש עדיין צורך בחלב. אם את מפסיקה לשאוב אז חלב הולך ונעלם.
    ]
  • אז המים כי אין חלב??

• כמה מים? 40 60? או שקצת? תמשיכי לשאוב וחלב צריך לחזור.
    או שתתקשרי לטיפת חלב אולי יש להם איזה המלצות...
    אני כל הזמן שאבתי לתינוק שלי ושאבתי את שני הציצים עד הסוף והיה המון חלב. כאשר רציתי להפסיק אז לא שאבתי במשך שבועיים בהתחלה חזה היה כמו 2 אבנים אבל עם הזמן חלב פשוט נעלם.
    ]
  • שאבתי איזה 40 ויצא רק מים...
    אני לא מבינה מה היא שתתה עד עכשיו מים? או חלב?

• לא תמיד מצליחים לשאוב את אותה כמות כמו שתינוק יונק. אבל לצלצלי לטיפת חלב תשאלי...
    ]
  • אני יחכה שליהי
    תענה כאן..כי אין טיפת חלב עכשיו...וגם הם לא מבינות כלום
    תודה

• אז הנה אני עונה יקירותיי:)
    אין דבר כזה מים ולא חלב .. אולי הצבע השתנה מעט מהת**** או ירדה מעט הכמות אבל אין קשר לאיכות החלב , אם הבנתי נכון זה סהכ יומיים שלא הנקת ...זניח ולא בלתי הפיך!
    כך שלא רואה קשר, לנשים שונות צבעים שונים לחלב .. לא לדאוג להמשיך להניק , הכל רגיל ואחוזי השומן בחלב יעלו שוב וכך יחזור הצבע הלבנבן צהבהב :)
    נסי לשאוב מייד לאחר הנקה כ20 דקות יכול להגביר את כמות החלב , וקחי חילבה 9כדורים (3x3)
    ובלי קשר האם נטלת תרופות לצינון ? משככי כאבים ? גלולות ?

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • בוקר טוב
    לא לקחתי כלום...
    אני מקווה שהיא תחלים שתרצה לחזור להנקה...
    בנתיים לשאוב או לא?
    ומאיפה קונים את הכדורים?
    תודה

• היי :) כן בטח לשאוב כדי להמשיך את הגירוי לייצור,
    כמוסות חילבה קונים בבית מרקחת /טבע

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה