עזרה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

הילדה שלי בת חצי שנה
    מאז שנולדה היתה ילדה ישנונית
    אך בזמן האחרון הפסיקה לישון כהרגלה
    וזה בסדר ומצויין .
    אני עורכת לה אקס שינה בשעה 7 בערב
    והיא אכן הסתדרה עם עניין השינה בשעה כזאת
    רק שבתקופה האחרונה כשבועיים
    שהיא לא רוצה לישון
    ורוצה שנקח אותה לסלון עד 12 בלילה
    כשאנחנו מניחים אותה במיטה
    היא צורחת ובועטת ברגליים כאילו
    שממש מפריע לה משהו
    שללנו הכל כולל חום , שיניים וכו...
    זה פשוט פינוק
    מה עושים ?

2 תגובות
עמוד 1
  • טוםמתעקשים!
    גם הבת שלי הייתה ככה, ישנה מצויין לילה שלם מגיל צעיר מאוד, פתאום בסביבות 8 חודשים בערך, התחילה להתקשות להירדם. בהתחלה נכנעתי והייתי מרדימה בידיים או בעגלה, אח"כ החלטתי שזה לא עסק, הייתי משכיבה אומרת לילה טוב, אומרת שאמא בסלון שומרת עליה,ועכשיו צריך לישון. היא הייתה בוכה מידיי פעם,בכל זאת הייתי יוצאת מהחדר אחרי נשיקה וחוזרת מעת לעת, כמו מה שנרא שיטת החמש דקות, חוזרת מנשקת מחבקת מרגיעה ונחזירה למיטה כי עכשיו לילה וצריך לישון, בלי הרבה דיבורים. להיות עיקביים כמו מנטרה, תוך שבוע בערך היא חזרה לשיגרה
    בהצלחה

[[url=http://www.familylobby.com]
  • אם זה פשוט פינוק אז הבכי היה צריך להיסתיים שאת ממשיכה לפנק אותה...
    האם יש איזשהוא סיכוי לכאבים בעצמות או לכאבים שיכולים להיות פנימיים?
    כדי לישולל אופציות אני מציע לקחת אותה ל"טיפת חלב" או למרפאות אחרות שמספקות בין היתר בדיקות MRI....
    http://www.doctors-opinion.com/

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה