זקוקה לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הריון ראשון, אני בשבוע 39+4 כבר כמעט הסוף
    בשבוע שעבר הייתי במיון בעקבות צירים אך בעוד שאני הייתי בטוחה שהצירים הם כל 5 דק' הסתבר שהם כל 10 דק'....שלחו אותנו הביתה.
    ביום חמישי האחרון שוב הגעתי למיון הפעם הצירים היו פחות סדירים אבל הייתה לי פתיחה של 1 ומחיקה של 70%.... שוב שלחו אותנו הביתה.
    עכשיו שוב צירים אני מפחדת ללכת למיון שמא ישלחו אותי שוב הביתה.

אני כנראה לא בדיוק יודעת איך זה אמור להרגיש ואיך לתזמן את זה בדיוק. ממש בכיתי מרוב לחץ ומהפחד שאני לא מתזמנת נכון. אני יודעת שלבכות בגלל שטות כזאת זה ממש מפגר אבל איך שהוא הדמעות פשוט פורצות ממני.
    אז מה עושים? ואיך אני גורמת לעצמי להפסיק לבכות?
    המצחיק הוא שהלידה עצמה הרבה פחות מפחידה אותי. מה שמדאיג אותי קצת יותר זה מה שמגיע אחרי....
    תודה מראש,
    קרן
2 תגובות
עמוד 1
  • ממי אין לך מה לחשוש מזה שישלחו חזרה הביתה
    אז מה אם ישלחו הביתה,העיקר שבדקת ואת רגועה.
    אני יודעת שלרופאים יש נטייה להלחיץ אותך ולגרום לך לאי נוחות על זה שאת באה הרבה אבל שימי פס.
    אני כל פעם שלא הרגשתי מספיק את העובר הלכתי לבדוק שהכל בסדר בשביל השקט הנפשי שלי.(שהיתה מרפאה אז במרפאה ואם זה היה בלילה אז למיון)
    וכמה טיפים לזהות צירים:
    זה מתחיל מהבטן עובר לגב
    זה כאב משתק,באמת אני לא יכולתי לשבת
    הנשימות כבדות.
    וכל זה היתי בפתיחה 1.5

בהצלחה,לידה קלה כתרנגולת ובידיים מלאות

• הי קרן
    את לא מאמינה, כמה פעמים שכתבתי לך... ואיכשהו התשובה נמחקה / לא עלתה....
    בכל אופן ... מקווה שהפעם יצליח :-)
    אז ככה- אני בעד לבכות
    זה טוב ומשחרר ומנקה את הרגשות שלנו החוצה, וזה תמיד טוב !
    נשמע ממה שאת מספרת שהבכי הוא בכלל לא על התזמונים, אלא אולי יותר לחץ או דאגה על מה יהיה לאחר הלידה? ....
    מה שמגיע אחרי הוא סוג של לא נודע, ועוד יותר כמובן בהריון ראשון.
    אז תנסי שיהיו לך כמה שיותר דברים דווקא וודאיים ככל שזה תלוי בך...
    למשל:
    שתדעי אם יש מישהו מהמשפחה שמגיע ומחכה לך בבית כשאת חוזרת מבית החולים, הכי חשוב (בד"כ) זה יותר בכיוון של עבודות הבית (כביסות בישולים וכו') וככה את ממש תוכלי להיות פנויה לקטן או לקטנה שאוטוטו יוצאים :-)
    תסמכי על עצמך שאת יודעת הכי טוב איך להתנהל וכל מה שתעשי הוא לטובה
    ולגבי התזמון - איזשהו כלל אצבע (בהנחה שההריון תקין ואת בריאה כמובן)
    כדאי לגשת לבית חולים כשיש צירים באורך של 45 דק' ומגיעים כל 3 או 4 דקות.
    יהיה בסדר !
    עצמאות שמח :-)
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה