מה עושים שהתינוקת לא רוצה לינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רציתי לשאול ביתי בת 3 חודשים עד לפני חודשים וחצי היא ינקה כמו שצריך לפני שלוש שבועות קבלתי מחזור ומאז היא לפעמים יונקת ולפעמים לא היא ממש צורחת ומתנגדת בהתחלה היא התנגדה ממש בכל תוקף לינוק מצד אחד ועכשיו משניהם יכול להיות שזה לא קשור למחזור אבל בכל אופן רק שאני מקרבת אותה לשד היא מתחילה לצרוח באופן מלחיץ ולא אוכלת רציתי לדעת מה עושים ולקבל כמה טיפים בנושא והאם זה קשור למחזור שכבר חלף ממזמן ולמה כשהיא כן מסכימה לינוק אז רק מאחד ובוכה בין לבין

כאמור עד לפני זמן מסוים היא ינקה טוב בלי שום בעיות

תודה לכולם
3 תגובות
עמוד 1
  • היי סליחה על העיכוב , יכולות להיות סיבות רבות , מאוד יכול להיות שהתחלת לבייץ והיא מרגישה זאת , אולי קצב הזרימה פחת , אולי מעט יותר חלב כתוצאה מזה , כמה זמן זה נמשך ? האם היא עולה במשקל ואוכלת רק הנקה ?
    יכול להיות גם צמיחת שיניים , תני עוד פרטים
    אם זה קשור למחזור וביוץ , את צריכה להמשיך להניק , לפי הדרישה , בלי להלחץ , ויכולה לקחת חילבה 9 כדורים ליום 3x3
    עדכני אותי באינפורמציה נוספת 

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה על ההתיחסות בקשר לשאלותיך היא אוכלת גם יניקה וגם מטרנה כיוון שאין לי מספיק חלב היא עולה במשקל יפה מאוד זה נמשך משד אחד כבר כמעט שבועיים ומשד השני שתמיד נתן יותר עם הפסקות שפתאום היא לא רוצה יום או יומיים ושוב יונקת מצוין
    בקשר לשניים שאמרת או יותר נכון שכתבת יוצא לה הרבה רוק מהפה ווהיא גם משלשלת ואמרו לנו שזה שני סמנים שיוצא לה שיניים השאלה אם הסמנים נכונים ובכלל אם שייך שיצא לה שניים בגיל כזה כי היא רק בת 3 חודשים

עוד דבר קטן מה זה בדיוק הכדורים האלה שכתבת כדורי מניעה להיכנס להריון או כדורים לרבוי חלב
    תודה רבה רבה
  • היי , אכן יש תינוקות שמצמיחים שיניים כבר ב4 חודשים , תהליך בקיעת השן אורך זמן ולכן השלשול והריור יכולים להיות סימן , אם כי צואה של תינוק יונק היא דומה לשלשול , מאוד נוזלית וריור יכול להעיד על היפוטוניה (חולשת שרירים) דבר שאגב יכול לגרום לקשיים בהנקה מכיוון שיש להם קושי לבצע פעולת יניקה חזקה .. כדי לפנות לפיזיוטרפיסטית לאבחון ,
    היחלבה הם לעידוד ייצור חלב, אני מציעה לך בחום להעזר במדריכת הנקה צמודה שתגיע אלייך הביתה ותצפה בהנקה ותהיה לעזר רב ותלווה את התהליך באופן רציף , חבל לאבד את ההנקה .. 

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה