דימום בהיר שבוע אחרי החזרת מוקפאים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני בדיוק שבוע אחרי החזרה של שני מוקפאים , עכשיו אני שמה לב שיש לי טיפה דימום מהנרתיק - זה אומרת טיפה על התחתונים ובניגוב ניסית טיפה להחדיר אצבע וראיתי שהדם הוא בצבע אדום בהיר טרי גם על התחתונית - אני מקווה שזה לא ייתגבר כי יש לי עוד שבוע וחצי זמן למחזור - אני לוקחת 2 אנדרומנטין בבבוקר ובערב ו 3 פעמים ביום פרוגינובה ?
    מחר אתייעץ עם הרופא ...
    אודה על ביינתים על תשובה בהקדם האם הטיפול ניכשל?? המחזור הקדים ? יכול להיות עדיין הריון בכל זאת ? מידי פעם יש לי גם בחילות זה לא מוקדם מידי??
    ועוד שאלה אני מישתעלת המווון האם זה יכול ליפגוע בתהליך ?
    בברשה אם אפשר לענות מהר ...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    כדאי לקחת בדיקה לרמת פרוגסטרון על מנת לראות האם צריך להעלות מינון הטיפול התומך.
    לא ניתן לומר בשלב זה האם יהיה הריון או לא. הכתמה דמית קלה לא בהכרח מעידה על כשלון הטיפול.
    שיעול לא יכול להזיק או לפגוע בהשתרשות העוברים.

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה