PCO - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אני בת 35 עם שחלות פוליצסיטיות, 8 פעמים הריתי (השראת ביוץ עם גונדוטרופינים) ולפני שנה וחודשים ילדתי את בתי אחרי 6 הפלות רצופות (4 הפלות טבעיות, 2 הפסקות דופק בטרימסטר הראשון שהצריכו גרידה), למרות הבדיקות המקיפות שעברתי לא נמצאה הסיבה להפלות החוזרות.
    הילדונת ני**** מהנקה מלאה עד גיל חצי שנה, ובשמונת החודשים האחרונים תדירות ההנקות הלכה וירדה וכעת היא יונקת 2-4 פעמים ביום, לצערי עד כה לא קיבלתי מחזור שיעיד על כך שהמערכת ההורמונלית "התאפסה".
    אני יודעת שהסיכוי שלי להרות באופן טבעי נמוך מאד, שאלתי היא האם יש טעם לקחת פרימולט נור כדי לגרום לקבלת ווסת באופן מלאכותי? יש סיכוי לביוץ לאחר מכן?
    מתנצלת על האורך ותודה על המענה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    בחלק מהנשים הנקה, אפילו חלקית 1-2 פעמים ביום, מונעת לחלוטין ביוץ.
    יתכן שהמערכת לא "תתאפס מחדש" כל עוד לא תפסיקי להניק ולכן אין טעם לקחת פרימולוט-נור.
    על מנת לגרום ביוץ את צריכה להפסיק להניק או לקבל גונדוטרופינים.

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה