שלום..שאלה על עזיבת עבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רווקה פלוס ילד אבל חיה ביחד עם בן זוג כך שחוק משפחות חד הוריות לא חל עליי..
    כרגע אני בהריון שבוע 5 ואני מעוניינת בעוד חודשיים לעזוב את מקום העבודה שלי כי העכודה פיזית וקשה אחרי שעבדתי בו שנה שלמה ולהישאר בבית כמה חודשים עד הלידה. האם אני זכאית להבטחת הכנסה או אבטלה?בנוסף למידע זה אני מקבלת קצבת מזונות מביטול לאומי עבור הבן הבכור שלי. תודה מראש
4 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    במידה ותתפטרי תהיי זכאית לקבל דמי אבטלה (ללא קשר לקצבת המזונות שאת מקבלת).
    שימי לב כי יתכן ותקבלי דמי אבטלה רק לאחר 90 יום מיום הפסקת העבודה.
    בהצלחה.

עו"ד יעל בועז
  • זה בוודאות דמי אבטלה ולא הבטחת הכנסה? כי קראתי באתר של ביטוח לאומי שאשה הרה החל משבוע 13 זכאית להבטחת הכנסה ללא מבחן הכנסות.. האם אני יכולה להגיד תביעה להבטחת הכנסה במקום ללכת ללשכת תעסוקה ולקבל פטור ממבחן הכנסות דרכם ואז להמתין 90 יום?
  • היי,
    מומלץ לברר זאת מול הביטוח הלאומי.
    בהצלחה.

עו"ד יעל בועז
  • תודה רבה לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה