בעיות שינה בשבוע האחרון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מיטל שלום

בני איתן בן 10 חודשים, החל מגיל חודשיים וחצי בערך לישון לילה שלם.
    לעיתים פה ושם היה בוכה באמצע הלילה ונתינת מוצץ וליטוף היו מרגיעים אותו והוא היה ממשיך לישון.
    בשבוע האחרון...
    כל לילה הוא מתחיל לבכות החל משעה 10-11 כמה פעמים במהלך הלילה, בשלב מסוים בסביבות 3-4 זה הופך להיסטריה המחייבת הרמה מהמיטה...לעיתים גם כשהוא על הידיים גם שהולכים איתו גם כשמניקים אותו , גם כשאני משכיבה אותו עליי הוא ממשיך לצרוח בלי הפסקה !!
    ממש בכי היסטר ולוקח לפעמים שעה להרגיע אותו !
    אני מניקה אותו כמעט כל לילה לפעמיים פעמיים כי אני לא יודעת אם הבכי ההיסטרי שלו הוא מרעב...ניסינו לתת לו מים אך הוא מיד יורק את הבקבוק ובוכה ! לפעמים הוא באמת יונק ממש חזק ואז נרגע ונרדם .
    שלשום היה השיא כמה שעות של בכי חזק שלא פוסק כמה שעות !
    היום בלילה שוב !! למרות שאתמול בערב במקום הנקה רגילה נתתי לו 180 מ"ל חלב שאוב עם דייסת מטרנה על מנת שהוא ישן יותר טוב בהנחה שהוא מתעורר מרעב ! הנקתי הלילה פעמיים, פעם אחת הוא צרח בכל זאת ובסוף נרדם עליי והחזרנו למיטה פעם שניה ישן איתנו !

אני לא מצליחה להבין מה השתבש ? למה זה קורה ?
    שוקלת הלילה לתת לו יותר חלב שאוב עם דייסה בהנחה שזה לא מספיק לו !
    לא רוצה ליצור לילד שלי הרגלים לא טובים לישון איתנו כשהוא כבר היה ישן לבד במיטתו.
    אין ניצני שיניים כרגע בדקנו לו את החניכיים !

אנא ממך תייעצי לי
    תודה

הלן
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה