גמילה מאוחרת מהנקה - אובדת עצות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

הבת שלנו בת שנה ושלושה חודשים.

היא נרדמת רק בהנקה (על אף שאיננה רעבה - היא אוכלת א.ערב ב 18:30 ודייסה ב 20:30).

מהרגע שנרדמה היא תתעורר בפעם הראשונה לאחר שעה, אח"כ בדר"כ ישנה שעתיים ובערך מהשעה 01:00 שאני ובעלי נכנסים לחדר (המיטה שלה לידנו) היא תתעורר כל שעה שעתיים ותחזור לישון רק עם ציצי.

העניין הוא שכל התעוררות כזו יכולה להפוך למלחמה של שעה - שעה ורבע עד שאני מצליחה לשחרר את הפיטמה שלי.

אני ממש אובדת עצות,
    אני לא מצליחה לארגן את המחשבות שלי לגבי נושא הגמילה שלה כי זה נראה לי הדבר הכי לא ישים בעולם. היא פשוא מכורה לציצי ברמות שאין לתאר.

כמו שתיארתי היא לא מכירה שום דרך אחרת להרדם ובלילה מבחינתה פשוט לישון מחוברת אליי.

ניסינו להיות לידה וללטף ולחבק ולהגיד לה שעכשיו הציצי ישן ובאיזשהו שלב היא חיבקה את הבובה שלה ושמה את הראש עליי אבל בשום אופן לא נרדמה, זה נגמר בחלוף 4 שעות, ובשעה 3 בבוקר נתתי לה שוב ציצי כדי שאני ובעלי נוכל לנמנם שעה שעתיים.

היינו לפני חצי שנה אצל אחת מיועצות השינה ה"גדולות" שבקצרה אמרה לנו להשאיר אותה בחדר ולהיכנס כל כמה דק וללטף ולצאת, ופשוט לתת לה לבכות, וכך לדבריה הם לומדים להירדם לבד.

לא מתאים לי. לא מסוגלת לעשות את זה ולא מאמינה בכך. זה נוגד את כל ערכי האימהות שלי כלפיה.

אשמח לעצתכן.

חג שמח!
    אלכס.
5 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה :)
    מה שאת משתפת זה קשה מאוד , מתסכל ומעייף אין לי ספק , אבל זה אכן נשמע כמו עניין של יעוץ שינה ופחות גמילה מהנקה ..
    אין לי מושג אצל מי היית , אבל השיטה היא לא בדיוק לתת לבכות אלא להיות נוכחת לא נוכחת ומתחילים עם כסא ליד המיטה, אני כן מציעה לך לפנות שוב ליועצת שינה ( אגב יש לך את הלינה ושירה מהפורום באתר כאן שהן מקסימותתת) את מוזמנת לפנות אליי גם באופן אישי , מכיוון שזה מצריך קצת יותר מעצה בנט..
    בגדול אני יכולה ליעץ לך שהטיפ הכי גדול הוא אסרטיביות וברגע שהחלטת אז תדבקי בהחלטה , לילה שניים שלוש בסופי של דבר יהיה שינוי, נסי גם לא את להרים מהמיטה או אפילו כמה ימים ממש לא לישון בחדר , ולהציע בקבוק מים במקום , האם היא אוכלת מספיק במהלך היום ? כמה היא ישנה במהלך היום ? חסרה עוד אינפורמציה ליעוץ אמיתי ..

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • ליהי היי,

תודה על התשובה המהירה....

היא אוכלת היטב במהלך היום, אוהבת מאוד בשר וירקות, הרבה פירות ובין לבין הנקות קצרות...

אתמול בלילה באמת ניסינו לישון בסלון, אבל כמו שעון ב 01:00 היא התעוררה והתחיל שוב מחול השדים...

ניסינו לשבת לידה במיטה והיא כמו שאמרתי מאוד נקשרה לבובה שלה והיו כמה רגעים שאפילו נעצמו לה העיניים כשהיא מחבקת אותה ואנחנו מנדנדים את המיטה, אבל ברגע שהיא מתחילה להירדם היא ממש נלחצת מכך ומיד פותחת עיניים ובוכה "מאמא מאמא"...(אין ספק - קורע לב)

כשניסינו להתעקש על להשאיר במיטה היא ממש קפצה בתוך המיטה בעצבנות ופתחה את השפה... מאז אנחנו מיד מרימים אותה.

אני כבר לא יודעת למי לפנות - ליועצת הנקה - שתסייע לי בגמילה, אולי למעבדת שינה?

אלכס.
  • אלכס יקרה !
    חס וחלילה מעבדת שינה ! אין צורך ,
    את צריכה יועצת שינה טובה שתתאים תוכנית לכם כתא משפחתי , בגדול , שניכם יושבים לידה זה מיותר , רק אחד מכם והרעיון הוא לא לתת לה את הנוכחות שלכם כפרס אלא כמשרת ביטחון ולכן אין צורך לנדנד ולהיות בלי סוף אלא כל פעם שהיא בוכה לבוא להרגיע להגיד משפט שינה קבוע להשכיב ולזוז אחורה לשבת על הכסא , נסי לא ליצור קשר עין המתיני כמה דקות ושוב חוזר חלילה עד שתתרצה ותירדם בימים הראשונים עלול לקחת גם כמה שעות ( שוב עדיף שאבא יעשה זאת )
    תראי גם אני יועצת שינה ואת בהחלט מוזמנת לפני אליי בטלפון או במייל הפרטי כדי שנאריך ונעמיק את המידע , וכך בהחלט אוכל לדעת שאין צורך לערב גם גמילה מהנקה כי שוב , כרגע זה נראה רק הרגלי שינה ..
    אגב הלינה ושירה מהפורום יעוץ שינה מדהימות והיו המרצות שהכשירו אותי :)
    עדכני או צרי קשר :)  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • ליהי היי,

עברו עוד שני לילות לבנים לגמרי.

אני לא יודעת מה גורם לכך אבל בשבוע האחרון התינוקת שלנו פשוט ברגרסיה ולא מוכנה לישון אפילו 10 דק בלי להיות מחוברת אליי.

הגענו למסקנה שאנחנו פשוט לא מסוגלים להתמודד עם המצב הזה.
    מבחינתי נשבעתי שלא אניק יותר לעולם.

לגבי הלינה ושירה - ידוע לך אם יש אפשרות שיגיעו אלינו הביתה?

יש יועצות שעושות כך? אני חושבת שאנחנו במצב שמחייב את זה...(אני לא מגזימה, השיטה של לשבת לידה במיטה פשוט נראות לי לא הגיוניות כי היא פשוט צורחת "מאמא ציצי" בלי להפסיק - זה נורא, זה צרחות ששומעים בכל הרחוב, אני מפחדת שהילדה תפסיק לנשום מרוב בכי).

בנוסף - אני רוצה לוודא שהן לא דוגלות גם כן בשיטה של לצאת לתת לה לבכות 5 דק מדודות ולהיכנס שוב לליטוף,

כמו שכתבתי לך - זה לא בא בחשבון מבחינתי להפנות לה גב כשהיא צורחת. גם לא לשנייה.

אנחנו ממש חייבים עזרה, אין לי מילים לתאר לך באיזו מצוקה נוראית אנחנו נמצאים...

אלכס.
  • היי :) אוףףףף התסכול הזה :(
    הלינה ושירה מגיעות לביקור בית בודאי ככה אמורה לנהוג יועצת שינה מקצועית !
    השאלה מהיכן את ..
    השיטת שינה של בייבי לינק לא דוגלת בללכת ולתת לילד לבכות, למרות שכן יש אלמנטים של זמן והחלטה , אין קסמים.. יש עבודה .. אבל נשמע שא בהחלט חייבת עזרה מקצועית ! מהיכן את ?

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה