אובדת עצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

הבת שלנו בת שנה ושלושה חודשים.

היא נרדמת רק בהנקה (על אף שאיננה רעבה - היא אוכלת א.ערב ב 18:30 ודייסה ב 20:30).

מהרגע שנרדמה היא תתעורר בפעם הראשונה לאחר שעה, אח"כ בדר"כ ישנה שעתיים ובערך מהשעה 01:00 שאני ובעלי נכנסים לחדר (המיטה שלה לידנו) היא תתעורר כל שעה שעתיים ותחזור לישון רק עם ציצי.

העניין הוא שכל התעוררות כזו יכולה להפוך למלחמה של שעה - שעה ורבע עד שאני מצליחה לשחרר את הפיטמה שלי.

אני ממש אובדת עצות,
    בפועל אנחנו לא ישנים כבר חודשים - האם מדובר בהפרעת שינה?

האם כשאפסיק להיניק (דבר שאני רוצה מאוד אך לא מצליחה) הבעיה תיפסק?

ניסינו להיות לידה וללטף ולחבק ולהגיד לה שעכשיו הציצי ישן ובאיזשהו שלב היא חיבקה את הבובה שלה ושמה את הראש עליי אבל בשום אופן לא נרדמה, זה נגמר בחלוף 4 שעות, ובשעה 3 בבוקר נתתי לה שוב ציצי כדי שאני ובעלי נוכל לנמנם שעה שעתיים.

היינו לפני חצי שנה אצל אחת מיועצות השינה ה"גדולות" שבקצרה אמרה לנו להשאיר אותה בחדר ולהיכנס כל כמה דק וללטף ולצאת, ופשוט לתת לה לבכות, וכך לדבריה הם לומדים להירדם לבד.

לא מתאים לי. לא מסוגלת לעשות את זה ולא מאמינה בכך. זה נוגד את כל ערכי האימהות שלי כלפיה.

אשמח לעצתכן.

חג שמח!
    אלכס.
1 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שהיא פשוט רוצה להיות מחוברת אליך. בגל הזה , כבר הרבה לפני , הם כבר יודעים בדיוק מה הם רוצים, אפשר להאשים אותם , אין כמו לישון מחבורים לאמא.
    אני גם לא בעד לתת להם לבכות ולצאת מהחדר .
    מה אני עשיתי ? אם הגדולה נכנעתי תמיד והבאתי אותה למיטה שלנו- לא מומלץ !!
    עם השני שלי הייתי שוכבת לצד הלול, מדברת איתו, מחזיקה לו את הילד, הייתי אומרת לו שאמא כאן ישנה לידו..עד שהיה נרדם.גם שהיה מתעורר בלילה, הייתי ישר באה ואומרת לו שאני עדין כאן...עכשיו הוא ישן כל הלילה (טפו טפו טפו)

אני יודעת שזה קשה , אבל לדעתי תרגילי אותה להרדם בלי ציצי ישר בלול, השינה אצלה קשורה לציצי וכדאי לעשות הפרדה ביניהם.(היא מתעוררת בלי הציצי שרק לפני רגע היה פה - אז היא בוכה שיחזירו לה אותו..)
    יש זמן לאכול וזמן לישון. אחרי האוכל עדיף לדעתי בבקבוק (ככה היא תוכל את הארוחה נטו (ולא כמו עכשיו תשתמש בציצי כמוצץ גם ששבעה עד שהיא נרדמת) , ואז אם יש שיניים - לצחצח וללול (להשאר לידה כמו שרשמתי).
    זו עבודה קשה אבל לדעתי זה יביא לפתרון.

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה