חזרה להנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב ,
    ילדתי את בני הבכור לפני חודש ונזקקתי לתפרים.
    לצערי התפרים נפתחו לי ונאלצתי לקחת אנטיביוטיקה. עד אז הקטנצ'יק היה ניזון מתמ"ל ומהנקה אך החלטתי להפסיק את ההנקה בעקבות לקיחת האנטיביוטיקה. בזמן שלקחתי אנטיביוטיקה שאבתי חלב וזרקתי על מנת לשמר את היכולת שלי לייצר חלב. עם האנטיביוטיקה סיימתי כבר לפני שבוע וחצי , אך לצערי הקטן כבר לא זוכר איך לתפוס את פטמת השד.
    איך אני יכולה לעזור לו לחזור לינוק שוב? כרגע מה שאני עושה זה לשאוב ולתת לו את מה שיוצא ומדיי פעם מניחה אותו עליי כדי שישחק בפטמה.
    אשמח לתשובה בהקדם האפשרי ,
    תודה!

3 תגובות
עמוד 1
  • בזכות שימור החלב שעשית זה בהחלט אפשרי , אם כי מצריך מאמץ ורצון ובהחלט נשמע שיש לך רצון ונכונות , אכן הרבה מגע של עור בעור , להצמיד לשד ממקום של כיף ומשחק ולא בהכרח רעב זה מעולה לנסות כל הזמן והכי חשוב לפנות ליועצת או מדריכת הנקה מוסמכת שתגיע אלייך הביתה ותתן לך הנחיות איך לפתח שוב את רפלקס החיפוש והמציצה ומהשד
    עדכני אותי  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי ליהי ,
    פניתי ליועצת הנקה באיזור מגוריי והיא אמרה שקודם כל עליי לשאוב יותר חלב במהלך היום (לפחות 8 פעמים) למשך שבוע ורק אז ניתן יהיה לדבר על חזרה להנקה. אני נמצאת כעת בהתלבטות אם אכן כדאי לי לחזור להנקה מהשד כיוון שאני מרגישה שמדובר בהשתעבדות למשאבה..
    האם ניתן לדעתך לחזור להנקה חלקית?

• תמיד אפשרות להנקה חלקית , ואין סוף לואריציות שאפשר להניק איתן !
    נשמע לי תמוה מה שאמרה היועצת .. מכיוון שיש אביזרים שונים בהם אפשר להשתמש בלי לקשר לכמות החלב שאת מייצרת .. מהיכן את ? אולי אוכל להפנות אותך למדריכה מקצועית ..

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה