שאלה לכבי הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות.שאלה לי למי שמניקה.הקטנצ'יק שלי בן קצת יותר מחודש.כשאני מניקה,הוא יונק כמה פעמים ואז זז אחורה,לפעמים יחד עם הציצי בפה שזה מאוד כואב,ואז שוב מחפש ויונק ושוב זז אחורה.לפעמים תוך כדי הוא גם זז כמו תולעת,כאילו משהו לא נוח לו...יש למישהי עיצה לדבי מה עושים והאם זה נורמלי שהוא מתנהג ככה?תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה :)
    בן כמה הוא ? יכול להיות שאלו גזים וכואבת לו הבטן , או שמשהו בקצב זרימת החלב מפריע לו,
    יכול להיות שאינו אוחז את השד טוב וקשה לו לשחרר את החלב , יכולות להיות סיבות רבות ,נסי לבדוק האם זה קורה בכל הנקה , האם רק בשעות מסויימות , האם זה אחרי שאכלת או שתית משהו ספציפי , מתי זה התחיל?
    תחזרי עם כל התשובות .. מחכה :)
    ובנות יש לכן רעיונות ועצות?  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • הוא בן חודש וקצת יותר משבוע.
    בהתחלה הוא יונק מצויין,נצמד טוב,ולדעתי הזרימה דיי בסדר כי אחרי כמה קדות הוא משתעל כאילו נכנס לו למקום הלא נכון.נראה לי שהוא אוכל מהר מידיי,אז אני מנסה להפריד אחרי כמה יניקות שינשום ירגע.הבעיה מתחילה אחרי שהוא אוכל קצת יותר מ10 דקות.אני כמעט ולא אוכלת דברי חלב,חוץ מנס חלש בבוקר עם קצת חלב,למרות שעכשיו אני החלפתי לחלב שקדים,לא אוכלת מאכלים שעושים גזים בכלל.כשיש לו כאבי בטן אני עושה לו מסג' ונותנת טיפות 10 דקות לפני האוכל ו10 דקות אחרי.הוא ממש קופץ אחורנית יחד עם הפטמה,וזה כבר מתחיל להציק לי
  • אוקי ,
    נסי להעביר אותו לצד השני , אולמ לחמם מעט את השד לפני ההנקה ( קומפרס חם ל15 דקות ) ותראי אם יש שינוי, עדכני

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • גם הבת שלי עושה את אותו הדבר,
    זה נראה יותר כאילו הם עושים את זה בשביל לנשום קצת מכל מאמץ היניקה
    אבל לא רוצים לעזוב את האחיזה הטובה ולכן נשארים איתה בפה... :)
    תבדקי, אם כאשר הוא יונק, יש לו פתח אויר לאף מספיק..

ליהי, יתכן שאני צודקת?

כולנו הילדים של אבא בשמים
  • בהחלט אפשרי עיתונאית יקרה :) שווה בדיקה :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה