שעת הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קראתי שארבעה חודשים אחרי החזרה לעבודה מגיעה לי שעת הנרה בכל יום. כמו כן קראתי שעובדת כמוני במשרה מלאה יכולה להוריד שעה בכל יום מבחי שינוכה משכרה. השאלה שלי היא האם משמעות הדבר היא שאם אני עובדת במשרה מלאה, ומחויבת לתת מספר שעות מסוים בשבוע/בחודש, אז אם אוריד שעה בכל יום ממה שאני מחויבת, לטובת שעת ההנקה, אז האם זה בסדר מבחינה חוקית? תודה רבה על העזרה והמידע!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    עובדת זכאית לשעת הנקה אם היא מועסקת במשרה מלאה ומדובר בתקופה שמתום חופשת הלידה על פי החוק ועד תום 4 חודשים מאותו יום.
    במידה והינך עומדת בתנאים הנ"ל, הרי שאת זכאית לעבוד שעה אחת פחות בכל יום. יש לתאם עם המעסיק את השעה שבה תיעדרי.
    בהצלחה.

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה