שירותי קופת חולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות רוצה לשתף אתכן במשהו מעצבןןןןןןןןן
    אני עובדת עם קופת חולים כללית כבר הרבה שנים כמדריכת הנקה עצמאית (ספק חיצוני), עובד נהדר , משרת את העמיתות נפלא , הן מקבלות יעוץ ותמיכה מקצועים! בעלות סימלית :)
    לאחרונה מכבי יצאו עם ביטוח חדש (מאוד יקר) קראתי את ההסכם , התאכזבתי מעט ..
    ובכל זאת פניתי אליהם לשיתוף פעולה מתוך מחשבה על הלקוחות שלי שאוכל לקבל דרך הקופה בעלות סימלית , וכך לחסוך להן כסף ועדיין לקבל יעוץ מקצועי , מה גח שרוב הלקוחות שלי מגיעות עקב המלצה ומעוניינת בשירותי ספציפית ..
    התשובה היתה :
    שקופת חולים מכבי מעסיקה אחיות בריאות הציבור שעברו הדרכה , מזה אומר ? שאחות שעברה השתלמות של כמה שעות הפכה למדריכת הנקה , זה הכי לא מקצועי בעיני וגם סוג של הטעיית הציבור , מעצבןןןן! תקנו אותי אם אני טועה ..

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
4 תגובות
עמוד 1
  • לא ממש הבנתי ... הכוונה שלהם שאם את לא אחות ורק יש לך הסמכה או קורס הדרכה אז הם לא יעסיקו אותך?
  • הכוונה שלהם שלא משנה שאני מדריכת הנקה מוסמכת בעלת ותק וניסיון מוכח של מעל 10 שנים , אני אמורה להיות אחות בריאות הציבור , שזה עוד בסדר, אבל אחות בריאות הציבור שעברה הדרכה , ( זו התשובה שלהם) זה כמו להגיד על רופא משפחה שעבר השתלמות ועכשיו הוא מנתח לב פתוח .. זה מעצבן!! והלוואי ואני טועה וכל היועצות שלהן הן אכן אחיות שלמדו את הדרכת ההנקה כמקצוע בפני עצמו וצברו שעות של ניסיון תחת סופרוויז׳ן צמוד והשתתפו בכנסים וממשיכות להעשיר את עצמן בידע תוך כדי ההדרכה , כי זו מהות המקצוע..  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • אני מקוה כמוך . יש בזה משהו קצת בעייתי...מצד שני גם בבתי חולים במחלקת יולדות כל האחיות עברו הדרכה /השתלמות/קורס לגבי הנקה ומנסות לייעץ ליולדות טריות מי יותר טובה ומי פחות ...אני מאמינה שמי שרוצה להגיע ליועצת מנוסה ושבאמת תוכל לעזור תצליח להגיע אליך ,מזל שכללית עדיין לא החליטו לעשות צעד טיפשי שכזה ... אני בעצמי אחות לעתיד ואכן מאוד אוהבת את התחום של יעוץ הנקה ,אך בעיניי הנסיון והידע מאוד חשובים בנושא רגיש זה...אני מקווה שהלימודים של אותן אחיות היו מספיק מעמיקים ועם דרישות מספיק גבוהות .
  • גם אני ! לעיתים עצה לא נכונה , טובה או מספיק אחראית ומקצועית יכולה לשבש את הכל ההנקה ! אני מצרפת קישור למאמר שכתבה יועצת הנקה שמצאתי מעניין מאוד!! וככ נכוןןןןןןן
    טוב לא מצליחה לצרף את הקישור אז מדביקה את כל המאמר אבל אפתח אותו בהודעה חדשה תקראו אני אהבתי :)  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה