הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

יש לי תינוק בן שבועיים שאני מאכילה אותו בשילוב של הנקה וסימילאק. אבל יש לי טיפה בעיה עם ההנקה, רוב הפעמים התינוק מחובר לי לשד במשך שעה פלוס וגם אחרי שמתנתק הוא עדיין רעב (בוכה ורוצה עוד עד שאני מביאה לו סימילאק). זה הגיוני שהוא על השד שלי בין שעה לשעתיים כל פעם? אני רואה שיש לי חלב ( יש לו על השפתיים ואני מוציאה עם היד גם) מה יכולה להיות הסיבה לכך? זה פשוט מייאש אותי ומוביל אותי למסקנות שהחלב שלי לא מספק אותו.

אודה לתשובתך
    שבת שלום
1 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה ומזל טוב :)
    אל ייאוש ..
    יכולות להיות לכך סיבות רבות כמו למשל אחיזה לא טובה ואז הוא מתעיף יותר מאשר מכניס אנרגייה (חלב) , יכול להיות שהמציצה מרגיעה אותו ולכן רוצה להיות מחובר אלייך , הבקבוק הוא לא בהכרך המדד להאם יש לי מספיק או לא, בגלל רפלקס המציצה ותחושת השובע .. לפעמים אמהות טועות לפרש את ההרדמות דל התינוק אלרי בקבוק כרעב .. העצה הטובה ביותר שאתן לך כאן היא להזמין יועצת או מדריכת הנקה מוסמכת הביתה שתאבחן ותעזורלך לבנות תוכנית פעולה :)
    בהצלחה ואשמח לעידכונים  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה