קצת פוחדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שנה וחודש ילדתי את ביתי הבכורה, וכעת אני נכנסת לחודש תשיעי,
    בימים האחרונים נתקפתי בחרדות ופחדים, שיהיה לי קשה עם 2 תינוקות קטנים או שאני לא אהיה אמא טובה, אין לי כל כך עזרה , בעלי התחיל עבודה חדשה וצריך להוכיח את עצמו, אמא שלי לא ממש עוזרת עם הילדה, ואני פשוט מפחדת שיהיה לי קשה.
    בנוסף אני מרגישה שאני לא מוצאת את עצמי כל כך, בעבודה אני לא חושבת שאני אוכל לחזור לשם אחרי חופשת הלידה, עם בעלי יש מתיחויות רבות בזמן האחרון. ואני פשוט מרגישה לבד בעולם.
    צריכה עידוד וחיבוק

2 תגובות
עמוד 1
  • הי, אני חושבת שאת לא צריכה לפחד, נכון שבהתחלה לא יהיה קל אבל הזמן הזה עובר ואת שוכחת. אצלי גם ההפרש בין הילדים לא גדול והיום תשאלי אותי איך היה? אני לא זוכרת. היום הן גדלו והכי כיף לי בעולם. אני מאחלת לך לידה קלה והצלחה בהמשך... תתעזרי בסבלנות והכל יהיה בסדר
  • הי שלי !
    קודם כל חיבוק גדול גדול
    זה קורה המון פעמים שיש משהו אחד בדרך שלא כל כך הולך טוב ואז הכל פתאום נראה גדול ומפחיד.
    תזכרי בפנים, שאת תעשי את המקסימום שתוכלי וזה יהיה הכי טוב לבת שלך וגם לתינוק או לתינוקת החדשים.
    תנסי להקל על עצמך כמה שיותר (אולי עזרה בתשלום ?!)
    ואנחנו כאן תמיד בשבילך
    שתהיה לידה קלה ובריאה
    והמון המון בהצלחה !!
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה