מחר ביתי בת שבוע ואני קצת מבולבלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביתי בת השבוע יונקת בצורה "לא מסודרת", רציתי לדעת אם זה תיקין:
    פעמים- כל שעתיים, ולפעמים- היא מחזיקה עם זה שעה או ארבע שעות.
    מה זה אומר לגביי ההנקה?
    שאלה שניה:
    כמה זמן היא אמורה לינוק מכל צד? האם עשר דקות זה מספיק? לפעמים אני פוחדת שהיא לא ינקה כלום וסתם נירדמה מיאוש... :(
    שאלה שלישית:
    האם גם ביניקה התינוק אמור להויצא אויר לאחר האוכל?
    שאלה רביעית...
    בלילות אני מביאה לה מטרנה (כ60 מ"ל-בשתי פעמים..) האם זה מספיק? כי הרבה פעמים היא מסימת ואז רוצה הנקה... האם זה בגלל שהיא רעבה או שמעוניינת בקשר איתי כדי להרדם..?
    היא נולדה במשקל 3370 ושקלה ביציאה מביה"ח 3100.

אשמח לקבל תשובות..
    תודה תודה תודה!!

נ.ב
    את בני שילדתי לפני כשנה הפסקתי להניק בגיל חודש וחצי לאחר ששאבתי וראיתי שהחלב מאד דל והוא תמיד רוצה תוספת מטרנה. (לא הנקתי כל כך מסדר לאומת הפעם) אולי באמת אין לי מספיק חלב??
3 תגובות
עמוד 1
  • הייי יקירה ומזל טוב :)
    1. צורת יניקה לא מסודרת בימים האלו זה תקין , היא אמורה לאכול בין 8-12 פעמים ככה שכדאי לנהל יומן מעקב ולראות שאכן יש מספיק התחברויות לשד גם אם הן אינן מסודרות ..
    2. היא אמורה לינוק הנקה פעילה של כ15 דקות עם הפסקות , מקבצי יניקה רציפים ומנוחה בינהם , לאחר מכן היא נחה מעט בין 10-30 דקות בהן תוכלי לעשות לה גרפס ( לא חיעבת לעשות) , להחליף חיתול וסתם מנוחה ולהציע שד שני ממנו רוב התינוקות אוכלים מעט
    3. עניתי בקודמת :)
    4. היא אמורה לאכול מנה לפי החישוב : 150 כפול משקל התינוק לחלק ל8 התשובה זו הכמות לארוחה שלה , המציצה מרגיעה אותה ולכן היא כנראה רוצה עוד שד כדי להתנחן בך ולהרגיע את עצמה :)
    עדכני מה שלומכן :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה לך, את מדהימה.
    אעשה מעקב ואעדכן בעז"ה.

תודה רבה רבה!!

כולנו הילדים של אבא בשמים
  • אין בעד מה :)
    מחכה לעידכונים:)
    שבוע טוב!

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה