לא מצליחה להניק !!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ליהי,
    אתן רקע קצר:
    ילדתי את בני לפני 6 וחצי שנים, בשבוע 38 לאחר זירוז עקב חום גבוה שלי,
    ולחץ דם גבוה. לאחר הלידה בני הועבר לפגייה לשבוע לקבלת אנטיביוטיקה
    וכך גם אני.
    לאחר כשבוע שוחררנו הבייתה ואז התחלתי בנסיונות להנקה, אולם די התייאשתי
    כי בכלל לא הסתדרתי והרגשתי גם שאין לי בכלל כלום...! לא היה גודש, לא כאבים, ממש החזה היה רגיל. ניסיתי כמה ימים לשאוב וגם שם היה יוצא אולי
    10 cc לכן הפסקתי ועברתי לתחליפים

5 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה )
    כדאי לבדוק האם השד גדל במהלך ההריון , האם יש מספיק רקמת שד , אולי הבעיה בבלוטת תריס לא מאוזנת .. כדאי לך להתייעץ עם מדריכת הנקה לפנח הלידה אולי להזמין הביתה ולהכין תוכנית לקראת הלידה מה עושיחמבימים הראשונים , במידה והמצב הוא כזה וכזה .. בלי לראות את השד ואותך יהיה קשה לי להגיד אם המצב חסר סיכוי , בעל סיכוי נמוך או בעל פוטנציאל ממשי עם הכוונה נכונה ..
    אני תמיד מאמינה שעם הדרך הנכונה תהיה הצלחה :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • ליהי תודה רבה על תשובתך המהירה

• היי יקירה:)
    כן הסימנים נשמעים מצויינים לגודל השד יש פחות ישיבות אבל אם הוא גדל וצבע הפטמה השתנה והכתם הלבד מעיד על הפרשת כולוסטרום אלו סימנים חיוביים שמעידים על שינויים בשד והכנתו לייצור החלב והנקה :)
    קבעי פגישת הכנה מקדימה עם מדריכת הנקה לפני הלידה , יעזור מאןד!!

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • כל כך שימחת אותי !!!!!!!
    ת-ו-ד-ה ר-ב-ה

• :))))))
    תעדכני בהמשך

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה