הריון ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב !
    מחזור אחרון ב-27/1/13, ביום שהייתי צריכה לקבל ב-22/2 התחילו לי הפרשות שלפני מחזור אחרי שלושה ימים של איחור עשיתי בדיקת הריון ביתית (מחזור כל 26 יום כמו שעון) ויצא חיובי עוד באותו יום לפי חישוב שלי שבוע 4 + 1 ימים החל דימום ממש כמו מחזור, ביום חמישי האחרון 28/2 אחרי 3 ימים של דימום עשיתי בדיקת דם ויצא ערך בטא 18 הבנתי שזהו הריון כימי מאחר ועברתי כבר שניים כאלה והמשכתי עוד לדמם עד ה-2/3 (יש לציין שיש לי 4 ילדים בריאים) היום עשיתי בדיקת דם נוספת כדי לבדוק אם בטא התאפסה ולהפתעתי היא עלתה ל282, אני יודעת שבהריון כימי לא צריך התערבות כירורגית והגוף מתנקה לבד, אבל אני ממש מודאגת שהבטא לא מתאפסת ולטעמי הערך יחסית נמוך למרות שמה-28 עד היום יש הרבה יותר מהכפלה, יש לי תור לרופא נשים רק בעוד 10 ימים, אין לי כאבים ואין כבר דימום יש את כל הסימנים של לפני ביוץ (הפרשות) אז מה זה יכול להיות ומה אני צריכה לעשות ?! תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    יתכן שמדובר בהריון תוך רחמי לא תקין אך יתכן גם שמדובר בהריון מחוץ לרחם.
    עלייך לגשת בהקדם לבדיקת רופא ואולטרה סאונד על מנת לשלול אפשרות של הריון חוץ רחמי.
    במידה ואין אפשרות להגיע רופא בקופ"ח, מומלץ לפנות למוקד חירום לרפואת נשים או למיון נשים.

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה