בוקר טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם!!
    קודם כל שבוע טוב מבורך לכולנו,
    אני בהריון שני שבוע 15 יצא לי די מהר הבטן עוד לא הספקתי ליפטר מתוספת המשקל של ההריון הראשון אבל חברות אין מה לעשות הגיל קצת דופק
    מה שמוזר לי כבר הספקתי לעלות 5 קילו אבל מאיפה?? אני בקושי אוכלת נכנסתי קצת לבאסה יש לי לשמור על הריון תקין וזה חשוב לי מה שמבאס יותר שהגוף כבד ונעלמה לי המרץ איפה הספורט שלי ואני ועוד יש לי חתונה לאחי בחודש 9 אני יראה ממש כמו כדור :( וזה מכניס אותי קצת לדיכאון בנתיים הקטנציק שלי מסתובב סבבי ומטיש אותי ואני חושבת עוד 1 בטח ידאג לעשות אותי דוגמנית חחחח
    שאלה אחרונה שיעור בפנים אייך אפשר לטפל בזה נמאס לי ליתנצל ולומר לכולם "זה מהרמונים של ההריון" לא מצפים שאני יגור אצל קוסמטיקאית ותמיד זה רק נשים זה פשוט נורא ...
    יום טוב לכולם

ציפ
1 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב !!!
    בדיוק אתמול כתבתי על עוד אפשרויות להעלות משקל בתחילת ההריון, שלא קשורות לאוכל - את מוזמנת להציץ
    בנוגע לשיעור בפנים : האם זה רק במהלך ההריון ? או גם היה לפני ההריון ? (גם אם במידה פחותה יותר)
    כעקרון שיעור יתר בפנים הוא סימן בד"כ לחוסר איזון המערכת ההורמונלית (שכמובן נכנסת לאיזון חדש בהריון , ולכן זו תופעה שיותר בולטת בהריון)
    מה שאפשר לעשות זה להפחית/להסיר את כל מה שקשור ל"לבנים": קמח לבן, אורז לבן, סוכר לבן (ההסבר לכך טיפה מורכב, אבל בקצרה, הלבנים הללו גורמים לעליה של הורמוני מין זכריים, ולכן מופיע השיעור).
    האם יש לך שחלות פוליציסטיות ? זה גם יכול להיות קשור לענין.
    בהצלחה - והכי חשוב הריון קל בריא ותקין
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה