הי מתוקה,
בוקר טוב !!
תראי הכל הגיוני :-)
לפעמים יש סיבות להשמנה בהריון (וגם לא בהריון)
שהן לא על רקע "אכלתי יותר מדי" או יותר מדי מתוקים, או פחות מדי ספורט, אלא הן על רקע של למשל צבירת נוזלים שזו תופעה מאוד שכיחה בהריון (למשל הבצקות שמופיעות בשלב מאוחר יותר בד"כ, הן גם חלק מתהליך צבירת הנוזלים הזה...), או אולי שינוי ביציאות שגם מאפיין הריון. שימי לב אם יש יציאה כל יום, או האם באופן כללי זה דומה ליציאות לפני הכניסה להריון.
את שניהם אפשר לאבחן במדוייק באמצעות אירידולוגיה.
חשוב לציין שבשני המצבים אפשר לטפל בהריון, גם באמצעות רפקלסולוגיה (יש ממש טכניקה ייעודית לניקוז נוזלים כזה, וכמובן גם בעצירות)
יש היום בכל קופה רפלקסולוגית, אך אם תבחרי ללכת, את צריכה לברר האם היא ספציפית הוכשרה לטיפול במהלך הריון.
בכל אופן, אם אנחנו כן בענייני אוכל, מה שאני ממליצה לך לעשות הוא לערוך יומן תז ו נה קצר, של 3 ימים, ולכתוב בו כל מה שאת אוכלת מהרגע שאת קמה ועד הרגע שאת הולכת לישון (גם אם זה יישור פינה של העוגה, ביס מהחברה, שלוק מקולה של הקולגה וכו') - ולראות אם במצטבר זה יותר מהתז ו נה שלך לפני ההריון.
אם בא לך את מוזמנת לשתף - את יכולה לשלוח לי גם למייל שלי הפרטי - ואני אעזור לך "לסדר" את התפריט היומי אם תרצי
בהצלחה מתוקה, והכל למען קטנציק או קטנטונת בפנים - אז זה גם קצת משנה את הפרופורציה
לגבי הבטן שיצאה, אל תשכחי שזה הריון שני, וכל הרצועות שמחזיקות את הרחם קצת נמתחו במשך 9 החודשים של ההריון הקודם, לכן יש בנות שבהריון שני הבטן "יוצאת" להן יותר מהר. זה קשור למבנה ולחוזק הרצועות.
יום מקסים
יעל
יעל נרקיס,
נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
[email protected]054-6949977