בדיקת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ליפני כשבועיים חל לי איחור מאדדד מוזר במחזור לעולם לא היה לי איחור - לאחר בדיקת דם שביצעתי יומיים לאחר האיחור יצא לי שלילי וגם קיבלתי מחזור רגיל.
    בשבועות האחרונים תופעה ממש מוזרה כל היום בחילות כמו של הריון - כמובן שאלך לבדוק אם הכל תקין או שזה וירוס ....
    אבל יכול להיות שעשיתי בדיקת דם מוקדם והתוצאה לא אמינה למרות שקיבלתי כבר מחזור - אני פעם שמעתי שיש נשים שמקבלות מחזור בזמן ההריון ואני פשוט לא יודעת אם יש טעם לבצע שוב בדיקת דם להריון ?
    יכול להיות מצב כזה שלמרות הכל יש הריון ? יש טעם לבצע בדיקת דם ?
    הבחילות ממש אותן תופעות כמו בהריון הקודם ...
    מיצטערת שזה נישמע מופרך אבל יש לי הרגשה מוזרה והייתי רוצה לדעת אם באמת יש סיכוי שכזה להריון ??
    תודה ...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    ישנם מקרים בהם מופיע דימום הדומה לדימום וסתי במהלך הריון.
    מאחר ועשית בדיקת דם לאחר האיחור בוסת והיא היתה שלילית, הסיכוי שמדובר בהריון הוא נמוך.
    במידה ויש לך תחושות או תופעות דמויות הריון, ניתן בכל זאת לבצע שוב בדיקת הריון בדם או בדיקה ביתית בשתן.

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה