תינוקת לא רוצה טחון ולא בקבוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי תינוקת בת 8 חודשים לא אוהבת טחון לא פירות ולא מרק היא לא רוצה גם בקבוק
    היא יונקת בוקר וערב
    ניכנסה עכשיו למשפחתון ששם אוכלים רק טחון מה לעשות איך חסדר רת הארוחות שתאכל מספיק ומה לתת לה שם לאכות?
    נגיד בבוקר חמי בננה מרוסקת מספיק?
    או רבע אבוקדו?
    השאלה האם יניקה בבוקר ובערב זה כמו בקבוק?
    לא יוצא לי בשאיבה כלום.............

4 תגובות
עמוד 1
  • היי יפה יקירה :)
    תינוקת בת 8 חודשים כבר חייבתלאכול ארויות מלאות , לכן חצי בננה או רבע אבוקדו לא יספקו ארוחה מלאה עבורה ,מה כן היא אוכלת ?
    האם היא אוכלת מזון מעוך ולא טחון לגמרי ? זה תקין , וניתן להגיש לה לה אפילו תפוח ואגס מעט מאודים ומעוכים ביחד עם בננה , בסקוויט פריך המתאים לגילה , מעט גבינה , ביצה מעוכה או מקושקשת , תלוי מה היא אוהבת אם היא מסרבת להכל , כדי חבדוק אם בעיה של טונוס שרירים או קושי בויסות תחושתי מצבים אלו יכולים גם להשפיע על הנטייה למרקמים לעיסה ובליעה ,
    עדכני אותנו :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי
    היא לא אוכלת בכלל ארוחות מלאות....כלום איך בודקים את מה שאמרת ?

• היי היא לא רוצה פירות מעוכים או מגורדים רק בננה
    מרק עם אני מרסקת עם מזלג גם לא רוצה היא אוכלת עוף שאני חותכת קצת בידיים ומביאה לה..
    אבוקדו כן ביצה עם חומוס כן לחם חלה היא אוהבת ....
    ורוצה אוכל של גדולים.היא שותה מים לא רוצה בקבוק חלב
    וגבינות עדיין לא התחלתי
    איך אפשר לדעת שחלילה באמת משהו לא מפריע לה איך בודקים זאת?
    תודה אני ממש בלחץ היא אוהבת רק ציצי ועוד שבוע ניכנסת למשפחתון וגם שם הייתה כמה ימים כבר ולא רוצה טחון או בקבוק..

• היי יפה :
    נשמע שיש לך ילדה בריאה בוגרת ודעתנית :)
    היא כן אוכלת מזונות מגוונים ואוהבת את המרקם הגושי יותר ופלות את הנוזלי זה בסדר תמשיכי להציע לה מזונות שוננים היא לא חייבת לאכול כערית מרק טחון היא יכולה לאכול סהכ כ- 150
    גרם ירקות שריסקת במזלג או חתיכות קטנות של עוף/שניצל/קציצה , וכל שאר המזונות שהצעת והיא אוכלת שתפי אותה בארוחה תני לה כפית תני לה לבחור ולאחוז באחיזת פימצה שלה את המזונות מהצלחת בעידודך , אם היא יונקת אין צורך בחלב בבקבוק , נסי ללמד אותה לשתות מכוס סגורה המותאמת לגילה , והתחילי מוצרי חלב כמו יוגרוט לבן רגיל ( לא מתוקים למינהם) וגבינות , חלב לא נותנים לפהי גיל שנה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה