אובדן הריון בחודש תשיעי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היה לי לפני כ חמישה חודשים הריון תאומים ספונטני,ללא הפרייה וגם אין במשפחה,כך שזה היה הריון מיוחד מאד.קשה,מחודש חמישי בערך סבלתי עם צירים,הייתי בשלושה אשפוזים,קיבלתי צלסטון-זריקה להבשלת ריאות,ורצו לילד אותי בחודש השביעי אך שיחררו אותי הביתה למרות הצירים,בשבוע 36 הפסקתי להרגיש את העובר הימיני,הייתה זו בת והשני זה בן ויש לי עוד בן בבית,כל כך ייחלתי להם,עברתי כברת דרך בהריון הזה,בכל אופן,פנינו ישר למיון ששם נאמר לי שאין דופק וכי חייבים לנתח בקיסרי,קיבלנו את זה נורא קשה..ביקשתי מהרופאים הרדמה מלאה כי אני לא רוצה לשמוע כלום ולא לראות כלום...בכל ההריון היא הייתה קטנה מימנו בצורה משמעותית,והרופאים ידעו את זה טוב מאוד,היא נולדה 1.500 והבן 2.200,אמנם עברו חמישה חודשים אבל עדיין כואב לי,אני בוכה עליה כל יום..מסכנה בטח ממש סבלה אצלי...אני אוהבת אותה ומרגישה כבר אובדת עמות...אני מרגישה שאין עם מי לדבר....איך אדע אם אני בדיכאון?כי למרות כל הקושי אני משלבת הנקה לקטנצ'יק שלי....לפעמים הוא בוכה ולא נרגע.. ולא,לא מדובר ברעב או גזים,הוא מתגעגע אל אחותו!!!!!
13 תגובות
עמוד 1
  • אין תגובות?...משהו??? :-(
  • אין תגובות?...משהו??? :-(
  • וואי ממי ממש כואב לשמוע , אני בטוחה שאת בחורה חזקה ועם כל הקושי
    תמשיכי הלאה אני מאחל לך אושר ושתגדלי את הבנים בנחת , והמלאכית הקטנה שלך תשמור עליכם מלמעלה שולחת חיבוקים
  • מאמי נישמע מאוד קשה מה שעברת
  • עצוב לשמוע מה עברת, ואני מבינה אותך, אמנם בקצת מאוד ואין מה להשוות...
    אני יכול להבין את המחשבות שלך והמילים שהזמן מרפא, לא נכונות וגם לא התגידי תודה שיש לך ילדים. כלום לא ירפא. אם את מרגישה שקשה לך לתפקד ולהתרכז בקטנצ'יק שלך תגשי לרופא או פסיכולוג. להזיק זה לא יכול רק לעזור.
    מאחלת לך שתגדלי את המקסימים בכייף ותזכי להרות שוב עם נסיכה.

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אני כל כך מצטערת
    שולחת לך ים של חיבוקים

• תודה רבה בנות יקרותתת...
    אני באמת שוקלת לפנות לרופאה שלי שתפנה אותי לפסיכולוג...זה חזק וגדול מימני....
  • יואו כ"כ כואב הלב לשמוע!!!!!!
    אני כ"כ יכולה להבין אותך...אין כאב גדול יותר מאובדן ילד.
    ואני מבינה עד כמה ציפית.
    אין לי איך לנחם אותך..כי כול ניחום לא יעזור.
    אני מאחלת לך שתגדלו את שני בנכם בנחת ושתדעו מהם רק אושר....ד' יעזור ויהיה לכם עוד ילדים..והמלאכית הקטנה תשמור עליכם מלמעלה.
    ושתבורכו בריאות איתנה כול החיים.
  • אוי אבוי קרעת לי ת הלב עם הסיפור שלך
    פייס: ortal_hori

• כל כך כואב לשמוע

במקרה נכנסתי לכאן. כמו מתוקונת גם לי קשה לקרוא דברים כאלו. כל כך לא הוגן... אז מה שלומך? דיברת עם מישהו? בבי״ח לא מפנים אוטומטית לשיחה עם איש מקצוע במקרים כאלה?
    את חווית אובדן של התינוקת שלך, הבת שלך. בשלב שבו היית כבר לא מדובר באובדן של הריון... זה הגיוני ביותר שתתיחסי לזה בכאב גדול. זה היה חשוד אם לא היית מרגישה ככה.
    תמיד טוב לדבר עם מישהו שיכול לשמוע ולעזור לך לעבור את התקופה הקשה הזאת ולתת לך כלים להתמודד עם הצער ורגעי המשבר שללא ספק עוד יהיו לך וזה בסדר גמור

• ממש כואב ועצוב לשמוע דבר כזה!
    מותר לך להיות עצובה להתאבל ולבכות..איבדת ילדה לכל דבר.
    חיכית 9 חודשים לתאומים והתלהבת וציפית ..

אבל למרות הקושי והכאב תנסי להרים את הראש ולהמשיך הלאה ולשמוח בילד הבריא שנולד לך.
    אני יודעת שזה לא מפצה לחלוטין על הכאב אבל לפחות לא יצאת בידיים ריקות..

מבינה ליבך כי גם אני לפני חודש איבדתי תינוקת בחודש 5 אחרי ציפייה מאוד ארוכה.
    ועדיין קשה לי להתאושש מהאובדן.
    לעבור לידה רגילה ולסבול מגודש בחזה אבל לצאת בידיים ריקות לגמרי בלי שום תינוק לתת לו את החלב..

תיהי חזקה ושמחה ובעז"ה תזכי שוב בהריון על בת בריאה ושמחה!!
  • אין ספק שחווית אובדן עצום. באיזה איזור את גרה?אני מציעה לשוחח עם איש מקצוע. בייחוד םסיכולוגים רפואיים שמטפלים באנשים שעברו משבר כזה. אם תרצי המלצה תכתבי לי..
    שתדעי רק אושר מהיום..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה