היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רואה שזו תופעה שממש חוזרת על עצמה פה הנושא של בריחת שתן. אז אני מרשה לעצמי לפתוח הודעה חדשה בנושא...
דבר ראשון היכרות... שרירי בטן כולנו מכירות. יש כמה סוגים של שרירי בטן שרירי הבטן שכולנו מכירים שהם אלכסוניים ואותם מחזקים ע"י כפיפות בטן. יש שריר נוסף אחד ששמו טרנסברס אבדומיניס (הרחב הבטני נדמה לי שאומרים בעברית) והוא שריר עיקרי וחשוב מאוד בשמירה על יציבה ועל הגב. הוא החגורת גב שקונים בסופר פארם... רק שאם לא שומרים עליו הוא כמו כל שריר נחלש... זה שריר אגב שחשוב מאוד גם בשמירה על הגזרה
21 תגובות
עמוד 1
רק להדגיש שהרגילים הם בטן + רצפת אגן. קודם מכניסים בטן אח"כ מכווצים רצפת אגן ואח"כ עושים את הפעולה אותה רצינו. בהתחלה שוכחים ומכווצים אחרי הפעולה אבל לאט לאט זה נכנס לתודעה. מבטיחה
אני כבר מתארת לעצמי בראש את בנות הפורום רצות לשירותים לנסות לעצור את השתן
אחרי הלידה אתרגל את זה. כי אני כבר סובלת מהבעיה הנ"ל... חבל שבזמן ההריון אי אפשר להכניס את הבטן צריך רק לחייך!
אגב אין יתרון בקיסרי מבחינה הזו ...אז מי שכאן אמרה את זה זה לא נכון -יש נזק לריצפת האגן מעצם ההריון והכובד של הרחם ...כך שכולן חייבות לחזק
וווואו צולצול איזה הסבר מפורט
מעניין פייס: ortal_hori
טוטילה, כמו שנכתב, אין הבדל גדול בין מי שעברה קיסרי למי שלא. הורמונים יש לכולם, כובד של בטן ומתיחה של שרירים יש לכולן. מה שאין זה את הנושא הזה של צלקת בשרירים של רצפת האגן. אבל זה לא כ"כ משמעותי בעייני. אולי רק בתקופה הבתר לידתית.
מקווה שעזרתי פה למישהי
תודה על התזכורת וההסבר המפורט
תודה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
תמר להכניס בטן זה יותר שמירה על הגב. לחזק רצפת אגן זה בריחת שתן. אבל כשאת מרימה דברים (כמו גם מתעטשת או צוחקת) את מעלה לחץ תוך בטני ואז יש יותר סיכוי לבריחת שתן ויותר סיכוי לפגיעה בגב (כי את מפרה איזון שרירי בין שרירי הגב לבטן כאשר את מבצעת פעולה של הרמה. עזבי שיעור שלם בביומכאניקה...) ולכן חשוב לשלב גם שמירה על בטן וגם רצפת אגן בחיי היום יום. בעיקר אצל נשים...
או בקיצור - כווצי!
הנה מצאתי. מקפיצה לאחת ויחידה
כל הכבוד לך על ההסבר המפורט והברור!! זה באמת עניין של איכות חיים ושל חיסכון בכמות התחתוניות... אז באמת תודה
מי שסובלת מזה יודעת כמה שזה פוגם באיכות החיים. זה פשוט נורא. א"א לצחוק להתעטש או להרים משהו מבלי שיברח קצת. ויש פיתרון