בכי בהנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ליהי
    בשעה טובה ילדתי את בתי לפני חודש.
    אני מניקה הנקה מלאה.
    בימים הראשונים אחרי הלידה היא לא ירדה לי מהציצי.
    אח"כ זה התחיל להסתדר ועכשיו כל 3 שעות היא יונקת ובלילה מושכת אפילו 4 ו 5 שעות (טפו טפו טפו)
    הבעיה העיקרית שהיא בוכה תוך כדי הנקה, לא בכל הנקה.
    פשוט עוזבת את הפטמה ופוצחת בבכי קולני
    היא לא מתקווצת, וזה לא קורה בכל ההנקות.

מה יכולה להיות הסיבה לכך?
    אני מנסה להמשיך לתת לה ציצי, והיא לוקחת כמה שלוקים וממשיכה לבכות.

תודה רבה על התשובה.
5 תגובות
עמוד 1
  • היי ליבי יקרה ,
    ראשית מזל טוב :)
    מאוד יכול להיות שכן יש לה גזים או כאב בטן או שהיא סתם רוצה את פעולת המציצה בלי החלב על מנת להרגיע את עצמה ומתעצבנת , יכול להיות שהחלב משתחרר לאט יותר ומעצבן אותה , האם עשית שינוי כלשהו ? תזונתי , גלולות , תרופות , תוספי מזון , מעבר דירה או משהו בסגנון?
    איך היתה העלייה במשקח עד עכשיו , שקלת כבר מאז שהתחילה התופעה ..?
    עדכני אותי עם פרטים נוספים ..  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • הי ליהי
    תודה על התשובה
    היא עלתה רק 600 גרם בחודש.(משקל לידה היה 3600)
    אבל יש לה המון יציאות והחיטולים רטובים באופן קבוע.
    התופעה התחילה ממש מהלידה.
    אבל בגלל שיש יציאות וחיטולים רטובים וגם כי היא רגועה בין הנקות לא ייחסתי לתופעה חשיבות.
    אבל בגלל העלייה הנמוכה קצת נלחצתי.
    עוד משהו, בזמן התקפי הבכי הללו מה שמרגיע אותה זה להרים אותה לתנוחת גרפס. היא לא תמיד מוציעה גרפס אבל גם לא מעונינת לינוק אחכ.
  • מאוד יכול להיות שזה ריפלוקס שגורם לה לצרבת לאחר ההנקה , נסי לסחוט את השד כ10 מל לפני ההנקה כדי שהיא תאכל חלב עשיר יותר בשומן ופחות לקטוז , קחי פרוביוטיקה בעצמך , ותשאירי אותה אחרי הנקה מוגבהת לחצי שעה לפחות , אפשר גם בטרמפולינה או סל קל.
    וכמובן עדכני

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • ליהי סתם שאלה שמסקרנת אותי -ריפלוקס מורגש ממש מהלידה ?
    לי זה קרה עם איתמר ,הוא היה עצבני בלילה בעיקר כי רצה רק למצוץ ולהרדם ולי היה יוצא חלב כמובן במקום, וזה היה ממש מכניס אותו לאטרף וזה קרה לי גם בחודש הראשון לחייו ...חוץ מזה זה היה קורה לי לעתים בגלל שהיה לי זרם ממש חזק והוא היה פשוט מקבל שפריץ לפה ואז היה מתנתק וצורח...לי עזר להניק בשכיבה כשהוא על הבטן שלי ואני על הגב כמובן וככה פחות היה לו זרם
  • היי אסתי :) מה שאת מתארת זה לא ריפלוקס אלא זרימת חלב מוגברת ומהירה והדבר הנכון לעשות זה אכן מה שאת עושה , להניק כנגד כוח הכבידה ,
    דבר נוסף שניתן לעשות , הינו, לפני ההנקה לסחוט מעט ידנית את השד כדי שאיתמר יתחיל לינוק מראש חלב שמן וכבד יותר וככה הסיכוי שיפריץ פחות מהר ובעוצמה :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה