לא מבינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בת 24 עם ילדה בת שנתיים וחצי שבאה מהריון ספונטני לבעלי יש אשך תמיר ולאחר שנה של נסיונות גילינו שאיכות הזרע קשה ממש בודדים עברנו תהליך הפריה אצלי הכל תקין בהחזרה הראשונה של הטריים הכנסנו 2 ולא נקלט הריון חודש אחרי החזרנו 2 מהקפואים וגם לא נקלט עכשיו נשארו לי עוד 2 עוברים קפואים האם העוברים האלה גם לא יצליחו יכול להיות שכולם לא טובים? ומה הסיבה שאני לא נקלטת אם הכל תקין אצלי בהחזרה הראשונ העוברים היו 4 תאים והחזרה השניה היו 7 תאים אני ממש לא מבינה למה אני לא נקלטת במיוחד שגם אני לוקחת אסטרופם והעובי של הרירית בסדר בהחזרת הרפואים היה 7.3 תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    העובדה שלא נכנסת להריון אינה אומרת בהכרח שהעוברים "לא טובים".
    לא כל עובר נקלט, גם אם הוא באיכות טובה.
    כמובן שלא ניתן לתת ייעוץ דרך הפורום מבלי ללמוד את כל פרטי המקרה.
    נשמע שכדאי להמשיך בהחזרת העוברים המוקפאים ובמידה ולא תהרי להמשיך לטיפול נוסף.

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה