למה אני לא מצליחה להיכנס להריון????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות..
    קמתי הבוקר למראה המחזור החודשי (-שוב)..
    רק בשביל הרקע אני בת 26 (מחר 27) ואני ובעלי מנסים להיכנס להריון קרוב לשנתיים.
    בשנה הראשונה של בנישואים חיינו אני ובעלי בנפרד בגלל שהוא היה חייב ללמוד באריאל ואני הייתי חייבת להיות במרכז.. לפני חצי שנה פניתי לרופא נשים וזה הסביר לי שבגלל שאני הולכת למקווה אני מפספסת את היום ביוץ כי המחזור שלי 24 יום.. מאז אנחנו מקיימים יחסים יומיים לפני הטבילה במקווה ואף החודש הלכתי למקווה ביום ה10..
    הרופא שלי לא חושב שכדאי להתחיל עם המעקב זקיקים..
    אני מבואסת ממש בכל פעם שאני מקבלת מחזור.. זה ממש מוריד אותי.. קיוויתי החודש לקבל מתנת יום הולדת הריון בריא וקטנטן אך לצערי זה לא קורה עדיין..
    מה לדעתכן כדאי לעשות האם ללחוץ לכיון של מעקב זקיקים???
    רוצה כבר הריוןןן!!!!!!!
    מבואסת...
3 תגובות
עמוד 1
  • הי אושרית!
    אני רוצה קצת לעודד אותך
    את אומרת שאתם מנסים קרוב לשנתיים, אבל בעצם זה לא הכי מדוייק, כי ניסיתם (לפי מה שאני מבינה ממך) כמה ימים אחרי הביוץ -מה שלא מאפשר כניסה להריון.
    כך שבעצם אתם מנסים רק חצי שנה (לכן כנראה גם הרופא לא שולח עדיין למעקב זקיקים)
    השאלה היא איך אתם מנסים?
    אני ממליצה 3 ימים לפני הביוץ, בביוץ, ושלושה ימים לאחריו.
    זה בעצם שבוע שבו כדאי לקיים כל יום יחסים.
    האם את עוקבת אחרי הביוץ בצורה מדוייקת יותר ? (מקלונים וכד')
    בגלל שהמחזור שלך קצר, אני ממליצה לספור מהיום הראשון של הוסת 9 ימים ומהיום ה- 9 לקיים במשך שבוע.
    תעדכני .....
    בהצלחה
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • הי יעל,
    תודה על התגובה.
    את צודקת כי למעשה חצי מהזמן הייתי בטוחה שאני מנסה אבל היינו עושים אחרי הביוץ.
    אבל מבחינה נפשית זה עדיין מרגיש כמו שנתיים:(
    לגבי מועד הביוץ אני לא מצליחה לעלות עליו ניסיתי מקלונים אבל הם לא זיהו את היום והרופא אמר שיש בנות שהמקלונים לא מצליחים לקלוט ושזה בסדר.
    הוא הסביר לי שברגע שהמחזור סדיר אז גם יש ביוץ ושאני יקיים יחסי מין החל מהיום ה10.
    את חושבת שאני צריכה לבקש בדיקות לוודא שהכל בסדר??
    אני מתחילה קצת לדאוג כי החודש עשינו את זה כל יום מהיום ה10.. איך זה הגיוני שלא נקלט?!
    תודה על התגובה..
  • אושרית
    לגוף לפעמים יש כללים משלו,
    מספיק קצת מתח לפעמים בשביל שהלא תהיה היקלטות...
    האם אתם מקיימים יחסים החל מהיום ה- 10 כשהספירה מתחילה מהיום הראשון של הוסת ?
    בכל אופן, תנסי להיות יותר רגועה ושלווה - תעשי עם בעלך או לבד דברים שהם כיפיים, ומשחררים
    את נשמעת לי פייטרית אז מה שנשאר הוא להאמין בדרך שלך :-)
    שיהיה המון בהצלחה
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה