זמינות , מקצועיות , תמיכה ומה שבינהם.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות יקירות שלי :)
    ברשותכן הייתי שמחה לחדד מספר נקודות ..
    אני משתדלת להיות נוכחת כל יום בפורום ולתת לכן מענה מקצועי , לספק תמיכה רגשית ולהוות עוגן לכל קושי שעולה במהלך ההריון , הלידה לאחריה ובהנקה ,
    כנטרופטית הידע שלי נרחב ! ומתבסס על ת**** קלינית , צמחי מרפא , תוספי מזון , טיפולים במגע כמו רפלקסולוגיה ועיסוי ארומתרפי ,בחרתי להתמקצע ולהתמחות בכל מה שקשור לפיריון הריון וילודה ועם השנים העמקתי את הידע והרחבתי אותו וכמובן הניסיון הטיפולי שהצטבר ב15 שנה בהן אני מטפלת , מלווה , תומכת , מדריכהומחבקת נשים ותינוקות.
    אני רוצהלהזכיר לכן שאני כאן עבורכן ! תמיד ! לכל שאלה ופנייה , לכל רצון לשתף ..
    במידה ולא הגבתי מייד תמיד תוכלו לפנות אליי למייל האישי או בטלפון הנייד:)
    בברכה שלכן תמיד ,
    ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
1 תגובות
עמוד 1
  • ואגב , אשמח מאוד אם הפורום יהווה גם תמיכה שלכן אחת בשנייה בליווי שלי ולא רק פורום מקצועי .. תמיד שמחה לקרוא את השירשורים המרגשים שלכן :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה