סגירת חברה- עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום עו"ד יעל עוז! במשך תקופה של כ9 חודשים עבדתי בחברת כ"א באשדוד.
    לצערי נאלצתי לצאת לשמירת היריון בחודשיים האחרונים להיריון. בזמן הזה הסניף של החברה באשדוד נסגר וכל העובדים פוטרו. אני לא פוטרתי וקיבלתי מכתב שאני מועברת לסניף בשדרות, כנראה בגלל חוסר הבנה של בעל החברה שהוא יכול במקרה של סגירת חברה לפטר אותי ולקבל לכך אישור ממשרד התמת ללא שום בעיה.... העבודה בשדרות לא באה בחשבון גם מבחינת זמן נסיעה ומבחינת תחבורה בשבילי- מבחינת זה הרעת תנאי עבודה. מה שזה אומר שבעצם אין לי מקום לחזור אליו בסיום חלד. אני כיום בחופשת לידה ונותרו לי עוד חודשיים. השאלה מה ניתן לעשות חוץ מלהיתפטר, אני לא יכולה להרשות לעצמי להיות ללא הכנסה.
    אשמח מאוד להכוונה ממך
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    במידה ותתפטרי תוך 9 חודשים מיום הלידה, הרי שתהיי זכאית לפיצויי פיטורין.
    בהצלחה.

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה