עזרה/עצה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום

אנחנו בני 27 ומנסים כבר שנה וחצי להיכנס להריון
    מרגע הפסקת הגלולות באוגוסט 2011 ועד היום.

בהתחלה ניסינו את הדרכים הרגילות
    לאחר מכן נעזרנו בבדיקות ביוץ בעזרת הרופא
    לאחר מכן שימוש באיקקלומין וגם במשך הזרעה
    לאחר מכן (כבר 4 פעמים) גונל + הזרעה

לצערי כלום לא עבד
    חשוב לציין כי כל הבדיקות שלנו תקינות, מחזור קבוע (למרות שקצר מאוד), ביוץ תקין וקבוע.

השלב הבא לפי הרופא הוא IVF

אנחנו דיי חוששים מהשלב הזה, במיוחד מרמות הסיכון לאישה ולילד.
    וגם מהתהליך עצמו שיכול להיות ארוך ומייגע.

נשמח לכל עצה שהיא
    רעיונות מה לעשות הלאה... (במיוחד שלא נמצאה שום בעיה אצלינו)
    אנחנו דיי מדוכאים מכל העניין במיוחד שאין שום בעיה, וכל חודש שעובר המצב רק ניהיה יותר גרוע מבחינה ריגשית

המון תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    אני מבינה את הקושי הרגשי.
    צריך להבין שישנה אבחנה, די שכיחה, הנקראת אי פריון בלתי מוסבר. זהו מצב שבו כל הבדיקות הן תקינות ואין מוצאים סיבה לירידה בפוריות.
    במצב כזה, הטיפול היעיל ביותר להשגת הריון הוא טיפול הפרייה חוץ גופית.
    כך שאם עברתם 4 הזרעות עם גונל, זה אכן המקום להציע לעבור ל IVF שהוא טיפול יעיל יותר, הסיכוי להריון הוא כמעט כפול לעומת ההזרעות.
    אינני סבורה שצריך לחשוש כל כך מהטיפול.
    במידה ואתם מאוד לא רוצים לעבור כעת ל IVF, תוכלו בכל מקרה לבקש מהרופא המטפל לעשות עוד מחזור או שניים של זריקות והזרעות.
    אני הייתי מציעה לא להתלבט הרבה וללכת על IVF.

בהצלחה רבה,

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה