שלישיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • של דר הדר,
    לאחר טיפולי ivf רבים, נקלטתי להריון שלישיה.
    אחד בשק נפרד, ושנים בשק אחד לכל אחד שק חלמון והטכנאית אמרה שקרוב לודאי תהיה בינהם מחיצה.לשלושתם דופק.
    אני בשבוע 8.
    העובר הבודד בגודל 13 ממ,
    העוברים הזהים אחד בגודל 5.8 והשני 6.4- האם הגדלים תקינים לשבוע 7.6?
    אם הבנתי נכון הריון כזה בהכרח מצריך מעקב של יחידת הריון בסיכון, האם יחידות כאלה קיימות רק בבתי חולים?
    בנוסף, יש לי תופעות קיצוניות של בחילות ועייפות נוראית, ושלא לדבר על הלחץ הנפשי שאני נמצאת, בשעה שש בערב אני כבר בחוסר תפקוד טוטלי. העבודה שלי תחת לחץ נוראי, ובתקופה זאת עד סוף מרץ אני עובדת 12 שעות ביום בישיבה ללא מאמץ פיזי (שביקשו ממני להתחיל לעבוד 16 שעות ביום בישרתי על הריוני ואמרתי ש16 שעות זה יותר מידי) אבל מבחינת הבוסים שלי העבודה חייבת להתבצע, שאלתי האם במצבי ניתן לתת לי אישור של עבודה במשרה מלאה בלבד וללא שעות נוספות?
    סליחה על אורך השאלה
    אשמח לתשוהתך?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. מעקב הריון בסיכון, תלוי בקופה שלך ומקום המגורים. בחלק מן המקומות בארץ זה דרך הקופה ובאחרים זה רק בבתי חולים, כמובן שיש תמיד אפשרות של מעקב פרטי.

2. אפשר בהחלט לאשר לך הקלות בעבודה ועד כדי שמירת הריון סביר כי בשלב יחסית מוקדם של ההריון תאלצי להפסיק לעבוד לאור הסיכונים הכרוכים בהריון שכזה.

3. צריך לחשוב ולדבר על אפשרות של דילול.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה