שלום יש לי שאלה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום ראשון ה 3/2 בוצעה לי שאיבה ובה נשאבו 12 בייציות, ההחזרה היא מחר ב 6/2 יש לנו 5 עוברים כך נאמר לי אתמול ביחידה.. זה הטיפןל ה-5 שלי תוך שנה וחצי שבהם היו רק כישלונות..לפי דעתך יש מצב שיאשרו לי להחזיר 3 עוברים? אני בת 28 וחצי..וכמה תאים אמורים להיות העוברים מחר ב 6/2 ויחשבו לטובים מאוד? עוד שאלה קטנה ברשותך..נאמר לי בזמן ההתאוששות שיש לי כניראה אלרגיה ללטקס כי כבר 3 פעמים ברציפות אחרי השאיבה צונח לי הלחץ דם ממש לריצפה , ביום ראשון צנח ל 44/26 והייתי בחדר התאוששות שעתיים עד שיתאזן הלחץ דם..העם זה אומר שלא יאשרו לי להמשיך בטיפולים עם ואצתרך? ואיך הגיע לטקס (אין לי מושג מה זה אבל משערת שמדובר בגומי) בזמן שאיבה אליי? מודה לך מראש על ההתייחסות..
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    1. בטיפול חמישי אפשר בהחלט להחזיר 3 עוברים, אני חושבת שאם תבקשי יאשרו לך את זה או אף יציעו לך זאת מראש
    2. ביום 3 העוברים צריכים להיות עם 6 עד 8 תאים
    3. הכפפות של הצוות הרפואי עשויות לרוב מלטקס. במידה וישנה רגישות צריך להשתמש בכפפות וציוד שאינו מכיל לטקס.

שיהיה בהצלחה רבה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה