לא ישנה רצוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב

הבת שלי בת שנתים + 4 עדין לא ישנה לילה רצוף!!
    מאז שהיא נולדה היא לא ישנה הרבה בטיפת חלב אמרו לי שיש ילדים שצורכים פחות שינה והיא אחת כזאת .
    היא הבת הבכורה שלנו ואין לנו עוד ילדים .
    היא מאוד מאוד מפותחת לגיל שלה מדבררת הכל ומבינה כל מה שהיא רוצה

המצב נהיה כבר הרבה יותר טוב מפעם אבל עד היום היא מתעוררת בין פעם לשלוש פעמים בלילה רק בשביל מוצץ ולפעמים בקבוק (מים או תה)

היא ישנה בחדר שלה מאז שהיא בת חצי שנה .
    לפני כמה חודשים היא התחילה לקום ולצרוח אז יועצת טענה לנו שיש לה פחדים ולא להלחם איתם אז הכנסנו אותה לחדר שלנו כל לילה ולפני שבוע התחלנו שוב רק בחדר שלה ובנתים זה נראה בסדר.

היא התחילה לעשות בשרותים היא כבר יבשה בלילה אני שמה לה טיטול רק כי אין לי כוח שהיא תרטיב ( אם יהיה מצב כזה בדר"כ מתעוררת עם טיטול יבש)ולפעמים היא מתעוררת בשביל לעשות.

השאלה מה אפשר לעשות שהיא לא תתעורר?
    האם זה נורמלי שבגיל זה עדין קמים?
    אשמח לעזרה או להכוונה
    יום טוב

מימי
1 תגובות
עמוד 1
  • הי
    לגבי בקבוק מים / תה - ממליצה להעביר את האחריות לבתך ולשים לה במיטה בקבוק פלסטיק עם פיה לא נשפכת כדי שהיא תוכל לשתות בעצמה כאשר תרצה בכך.
    לגבי שאלתך - נסו לשבת לידה כאשר היא מתעוררת, מבלי לדבר או להתייחס יותר מדי. עשו זאת עד שהיא נרדמת ונסו לראות האם חל שיפור.

בכל אופן, במידה ואתם מרגישים שאין שיפור או ממשיכים לחוש בקשיים, ממליצה לפנות להדרכה הורית

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה