אלרגיה בזמן הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רצתי לשאול - כבר מזה כמה שנים טובות מאוד אני נמנעת מדברים שעושים לי אלרגיה (אבקנים, אפרסק, אגוזי אלימלך וקליפה של תפוח).
    אתמול הופיעה אצלי האלרגיה (חושבת שזה בגלל שתיל שבני הביא מהגן), התופעות: עקצוץ בעיניים, נפיחות בעפעפיים העליונות והתחתונות, גרד בגוף וכתמים אדומים. פניתי לביקור רופא ושם נתנו לי פניסטיל משחה וטיפות. התשתמשתי רק פעם אחת בטיפות ויש הקלה. הכתמים נעלמו אבל נשארה עדיין נפיחות קלה יותר בעיניים. האם כדאי להשתמש שוב בתרופה הזאת? בעלון המידע רשום שלא מומלץ בהריון ליטול את התרופה
    צריך רק לחייך!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין בעיה להשתמש בפניסטיל בהריון
    והאלרגיה לא משפיעה על העוברים

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה