פיטורים לאחר הפלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני עובדת במשרד רואה חשבון כבר כמעט עשרה חודשים, בת 30 פלוס ללא ילדים, לפני חודשיים עברתי הפלה בשבוע 8 ולאחר מכן היה לי זיהום והייתי מאושפזת ונעדרתי מהעבודה 3 שבועות. והיום אני בהריון שוב שבוע 6 פלוס מאושפזת כבר מיום רביעי עם דימומים עם הריון לא תקין. ועוד צפוי שאני לא אגיע השבוע אני לא יודעת בדיוק עדיין כמה. ואני חוששת שהבוס שלי יפטר אותי, הוא לא יגיד שזה על זה יחכה חודש וימצא תירוץ אחר, ואני חוששת כי אני אאבד את כל הזכויות שלי לחופשת לידה וכולי.. בתקווה שאני אכנס שוב להריון. מה אני יכולה לעשות במידה וזה קורה?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    במידה והמעסיק יפטרך, יהיה עליו לערוך לך שימוע (שמומלץ לתעד אותו) ולהצביע על סיבה מוצדקת לפיטורייך. אם לא תהיה סיבה מוצדקת, הרי שקמה לך עילת תביעה כנגדו.
    באם כך יהיה, יש לפנות לייעוץ אישי למען קבלת זכויותייך.
    בהצלחה רבה.

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה