קבלת ווסת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ערב טוב
    אתמול עשיתי בטא 12 יום לאחר החזרת עוברים מוקפאים ולצערי הרב התוצאה הייתה שלילית יש לציין שמחזור טיפול זה היה על בסיס טיבעי בדרך כלל בכול מחזורי הטיפול שלי שהסתיימו לצערי ללא הריון הייתי מקבלת ווסת ביום הבטא או יום לפני וכרגע אין אפילו זכר להופעת הווסת עוד יותר מלחיץ אותי שבוודאות ידעתי מן הסתם את יום הביוץ שלי מה שכן לפי מייטב ידיעתי הווסת אמורה להופיע 14 יום מהביוץ כאשר אין הריון והיום אני כבר16 יום לאחר הביוץ ש לציין שבמהלך ה-12 יום קיבלתי תמיכה אנדומטרין פעמיים ביום ואתמול הפסקתי את התמיכה עם קבלת התשובה השלילית שאלתי היא למה לדעתך המחזור מתעכב והאם יש סיבה לדאגה יכול להיות שהמחזור נעלם לי אני ממש לחוצה יש לציין שהמחזור אצלי מאוד סדיר מבייצת באופן טיבעיואני בת31 לתשובתך המהירה אודה
    תודה וערב טוב!!!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    הוסת ככל הנראה יופיע יומיים-שלושה לאחר הפסקת התמיכה עם אנדומטרין.
    אין סיבה לדאגה.

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה