התעוררות באמצע הלילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי

ביתי המתוקה בת שנה וחודשיים
    היא נרדמת בסביבות שבע וחצי אחרי ארוחת ערב ומקלחת,
    שרים לה שיר שניים במיטה והיא מסתובבת לצד ומרדימה את עצמה.

הבעיה האמיתית מתחילה באמצע הלילה באופן קבוע בחודש האחרון היא מתעוררת בין 1:00 ל 3:00 ופשוט לא מצליחה להרדים את עצמה.
    אני יכולה לשבת לידה גם שעה וחצי!! ליד המיטה ולנסות להרדים אותה אבל זה לא עוזר,
    לרוב אני מתייאשת ומרדימה אותה בסוף בעגלה או לוקחת אותה למיטה שלנו.
    יש לציין שלאחרונה גם זה לא עוזר, וגם בעגלה ובמיטה שלנו קשה לה להירדם..
    ככה שגם בשיטה היותר נכונה וגם בשיטה היותר בעייתית היא ממש מתקשה להרדים את עצמה.

אני חושבת שזה התחיל בשילוב עם יציאה של שיניים וסבל אמיתי שלה.
    ופה גם הבעיה שלי איך אני יכולה לא להוציא אותה מהמיטה שהיא ממש סובלת משיניים.

ובכלל איך אני מחזירה לעצמי את החיים...מאוד קשה לתפקד וללכת לעבודה שכל לילה באופן קבוע אני נמצאת איתה שעתיים פלוס כמו תינוק בן כמה חודשים...

תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • הי
    אכן לא נשמע קל.
    ראשית, ממליצה ליתר בטחון רק לשלול עם רופא שמבחינה פיסיולוגית לא מציק לה שום דבר.
    לגבי שיניים - מדובר ב"גלים" - כמה ימים קשים ולאחר מכן הפוגה. אם כאשר את מרימה את בתך היא נרגעת מהר יחסית, סביר להניח שהשיניים לא מציקות לה.

שנית, נסי לחשוב האם חל שינוי כלשהו בחודש האחרון - בגן, במשפחה, בבית...

על מנת לחזור לשגרה, ממליצה להמשיך ולהקפיד על טקס שינה מסודר בכל ערב (נשמע מדברייך כי שגרת השינה שלכם מצוינת וגם שעת ההשכבה נכונה מאד לגיל זה).
    במידה ונשללו גורמים פיסיים, ממליצה להמשיך לשבת לידה בכל פעם שמתעוררת- עד שנרדמת. אפשר לעזור לה עם ליטופים / טפיחות / קולות מונוטוניים. אבל הפעם - חשובה מאד העקביות וההתמדה. ייתכן וזה ייקח זמן, אך כך היא תחזור בהדרגה לשינה הרציפה שלה. לצערי, אין קסמים בשינה - אך עקביות בהחלט יכולה לסייע במקרה זה.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה