החשש,הדאגה,המחשבות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יעל,
    אני עכשיו בהריון בשבוע 8 כמעט, הריון תאומים אחרי הרבה IVF.
    מאז שנקלטתי לא היו לי תופעות לוואי רציניות, היה קצת בחילות, כאבים בחזה, כאבי בטן של מחזור. לפני יומיים אני לא מרגישה כבר בחילת, רק ממש מעט כאבי בטן וכאבים בחזה...ולכן החשש שלי שההריון לא התפתח כמו שצריך ושאני לא יודעת מה קורה שם בתוכי...
    הבדיקה שלי רק עוד שבוע אצל הרופאה, ואני מרגישה שבינתיים מכל המחשבות, אני יכולה להשתגע....אני מעריכה שכנראה לא תוכלי לסייע לי כל כך כי איו לך מושג מה קורה לי בפנים, אז רק רציתי לשתף ולשמוע אולי תהיה לך התייחסות מעניינת, משהו שיעודד אותי...כי לחכות עוד שבוע, מרגיש לי כמו נצח....
1 תגובות
עמוד 1
  • הי מתוקה
    קודם כל בשעה טובה:-)
    מאחלת לך הריון קל תקין ובריא !!
    תראי, הרבה פעמים אצל בנות שעוברות IVF פעמים רבות, אין בחילות או בחילות מועטות והסיבה היא רגשית:
    בחילה - מבחינה רגשית - היא סוג של שוק לגוף, ולכן לגוף לוקח זמן להתרגל להריון מה שבא לידי ביטוי בבחילה.
    אצל בנות שמחכות כל כך הרבה זמן להריון - הגוף כבר כל כך into it שהוא מייצר הרבה פחות בחילות אם בכלל..
    ולכן....לא חושבת שהיעדר הבחילות הוא סממן לא טוב.
    נהפוכו !
    תעשי דברים שאת אוהבת, תנוחי ותתפנקי כמה שאת רק יכולה.
    זה בדיוק הזמן ! :-)
    אם את צריכה עוד משהו
    אנחנו כאן
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה