פיטורים אחרי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום וברכה,

אני מעונינית להתפטר אחרי הלידה הצפויה שלי.
    אני עובדת באותו מקום כבר שנתים וחצי.
    אני יגיש בקשה שזה משום גידול הילד והרעה בתנאים.
    אני אמורה ללדת בסוף אפריל יוצא שאני אמורה לקבל הבראה בחופשת לידה .

הבוס שלי רוצה לשלם לי את ההבראה עכשיו! בכמה חודשים עד הלידה .
    אם אני לא חוזרת אני אמורה להחזיר לו את הסכומים? או שזה מגיע לי גם אם אני מתפטרת?
    ואם הוא לא משלם לי את זה עכשיו הוא יהיה חיב להביא לי את זה עם פיצויי הפיטורין?

צברתי הרבה מאוד ימי מחלה האם הם מגיעים לי בפיטורין ? או רק ימי חופשה?

תודה רבה על המענה

מימי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    דמי הבראה משולמים באחד מחודשי הקיץ, אך אין מניעה לשלם במועד אחר או לפצל את התשלום, בהסכמת שני הצדדים.
    במידה ותתפטרי, יהיה עלייך להחזיר את החלק היחסי מדמי ההבראה.
    על פי החוק, ניתן לצבור עד 90 ימי מחלה, אלא אם נקבע אחרת בחוזה. החוק אינו מקנה את הזכות לפדיון ימי מחלה שלא נוצלו בתקופת העבודה, בניגוד לחופשה שנתית המאפשר לפדות את הימים שלא נוצלו.
    לעיתים עובד יקבל פיצוי כספי בגין ימי מחלה שלא נוצלו בהתאם לחוזה או נוהג במקום העבודה.
    בהצלחה.

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה