יעל לבקשתך :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי yaelnarkis

הי שירה מתוקה
    ברוכה הבאה
    תפרטי קצת למה הכוונה ב"מחזור לא סדיר".
    יום מצויין
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977

יעל שלום,
    סימתי עם הגלולות בדצמבר 2012.
    מאז המחזור לפעמים 28 יום ולפעמים 37. בחודש האחרון המחזור הגיעה אחרי 57 ימים, עשיתי בדיקת דם ביום ה41 והתברר שבדיוק היה ביוץ..
    בנתיים אני ביום 28, ללא הרגשה שהיה ביוץ.. לא יודעת מה לעשות.
    יש משהו טבעי שיכול לאזן את המחזור? מעדיפה לא להכניס הורמונים לגוף..

בנוסף, אולי תוכלי לעזור לי - מאז שהפסקתי עם הגלולות הפנים שלי מלאות אקנה, יש משהו טבעי שאפר לקחת בכדי לאזן ולהוריד את כמות האקנה? ניסיתי כבר מלא משחות, סבובנים ומסיכות..

תודה רבה לך!!!
    את עושה עבודת קודש :)
    שירה
5 תגובות
עמוד 1
  • הי שירה
    תודה על הפרטים
    לא הבנתי... סיימת גלולות בדצמבר 2012 (לפני חודש)
    ומאז היו 2 וסתות?
    תראי גם חוסר איזון הורמונלי (מחזורים ארוכים מדי או קצרים מדי) וגם אקנה קשורים אחד לשני קשר הדוק !
    האם יש גם שחלות פוליציסטיות ?
    בכל אופן - במצבים כאלה צמחי מרפא מאוד מאוד עוזרים !
    אני יכולה להרכיב לך פורמולה ואת גם יכולה לפנות לכל הרבליסט קליני בענין (עדיין לא קיים בקופה, ניתן לפנות באופן פרטי למי שאת מוצאת לנכון)
    ישנם צמחי מרפא שכל ייעודם הוא למעשה לאזן את הגוף מבחינה הורמונלית.
    ואז תרויחי 2 ציפורים במכה.
    מבחינה תזונתית גם כמובן אפשר לעזור, אבל מנסיוני צמחים עושים במקרה הזה עבודה טובה.
    אם את רוצה עוד פרטים את מוזמנת לשאול.
    שיהיה ערב טוב !!

יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • היי, טעות הקלדה - 2011, אני שנה בלי גלולות..
    הייתי אצל נטורופטית שנתנה לי צמחי מרפא - מודה, לקחתי קצת והפסקתי.. :-|
    קשה לי להתמיד..
    יש משהו שאפשר לאכול שיאזן בלי טיפות שאני שוכחת לקחת<?

תודה
  • אוקי :-)
    בגלל הטעם ?
    או סיבה אחרת ?
    אם בגלל הטעם - את יכולה לבקש שיכינו לך בכמוסות ואז אין טעם
    ממליצה לך לחזור אליהם :-) הם עושים עבודה ממש טובה וזה למען מטרה טובה :-))
    מבחינה תזונתית קצת קשה לתת יעוץ בלי לראות את כל התמונה, אבל אנסה בקוים כלליים בהנחה שחוץ מזה את בריאה ואין בעיות בריאות אחרות:
    הפחתה בכל מה שקשור לסוכרים ולבנים (אורז לבן קמח לבן וכד')
    לשתות חלב סויה (מאוד רצוי אורגני, כי הסויה היא בין המוצרים היותר מהונדסים גנטית)-הסויה מכילה אסטרוגן צמחי שמסייע באיזון המערכת ההורמונלית
    להימנע עד כמה שניתן מקפאין
    להפחית עד כמה שניתן בשר ומוצרי חלב
    זה נשמע הרבה :-) אני יודעת... אבל אפשר לאכול אורז גריסים שעועית חומוס טחינה פול והרבה ירקות ופירות אגוזים שקדים אבוקדו ועוד.....
    מעבר לזה הייתי ממליצה לך לבדוק רמות סוכר בדם ועוד בדיקה שנקראת HbA1C
    שתהיה שבת שלום
    יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • הטעם לא מפריע לי כי מגיל קטן אמא הרגילה ארותנו לרסקיו - הבעיה שאני שוכחת לקחת!!
    היו לי טריגליצרידים אז הפחתתי משמעותית בסוכר הלבן והקמח הלבן - למרות שאני אוכלת עדיין אבל בכמויות קטנות מאוד..
    קשה ליל הפרד מהקפאין כי אני חייה על קפה - 5-6 כוסות ביום, זה גם מה שמונע לי את המגרנות!
    אני שותה על ממש מעט חלב בקושי כוס ביום.
    בשרים אני גם בקושי אוכלת אבל מוצרי חלב אני אוכלת המון. ירקות משתדלת לאכול כי קיבלתי הוראות מהרבה אנשים..

קיבלתי מחזור אתמול - כאבי תופת :( למרות שאני צריכה לקבל רק ביום שבת הבא!! אוף

תודה על הכל!
    שירה

• הי שירה
    שתדעי שגם מיגרנות יכולות להיות על רקע חוסר איזון הורמונלי ולכן (לפחות לפי מה שפירטת כאן) חוסר האיזון במחזור, אקנה והמיגרנות - כולם יכולים להיפתר (או לפחות להיטיב את המצב) על ידי נטילת הפורמולה !!!
    השאלה שאצלי עלתה - היא למה את שוכחת...על פניו זו תשובה "רגילה" - לשכוח.
    אבל כאן את שוכחת משהו שהוא מאוד מהותי עבורך ... זה קצת כמו לשכוח את עצמך ..... מצטערת אם אני ישירה, אבל זה באמת למענך !!
    האם קורה לפעמים שאת מרגישה שאת שוכחת את עצמך ? זו נקודה למחשבה....
    אולי תשימי תזכורת קבועה בנייד?
    צריך לחשוב על פתרון יצירתי
    והערה אחרונה לסיום: אני לא נגד מוצרי חלב, אבל במקרה הזה, צריך להבין שהחלב של הפרה מכיל הרבה הורמונים של הפרה (כי הן כל הזמן בהריון כדי שיהיה להן חלב) ולכן ההורמונים של הפרה שאת אוכלת עלולים אף הם להשפיע על חוסר האיזון ההורמונליץ לתשומת ליבך אפשר לצרוך סידן ממקורות כגון ממרח שקדים, ברוקולי, אצות (כמו בסלטים במסעדות יפניות או בסושי) כרוב ועוד. וכמו שאמרתי במקרה הזה סויה אורגנית נשמעת גם כפתרון טוב !!
    אם את צריכה עוד משהו - feel free
    מאחלת לך יום מקסים
    יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה