היי ליהי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• מעתיקה לך לכאן שאלה ששאלתי בפורום הורים חדשים. תודה מראש על המענה:

מה אני עושה במצב הבא:
    אני כידוע מניקה (מאז הלידה, הנקה מלאה. כיום כבר כמעט בן 4 חוד'). לפני כשבוע התחלתי לשלב לגיל-גול בקבוק אחד ביום סימילק.
    מאז שהתחלתי לשלב בקבוק, נהיה לי מצב שבו ציצ אחד כל הזמן מלא, גדוש, גדול וחם, והציצ השני רגיל.
    כשאני מנסה להניק, משניהם יוצא חלב כמה שצריך.
    אבל אחרי ההנקה מהציצ הגדוש, הוא מתרוקן קצת ודי מיד נהיה גדוש שוב, ומהציצ השני זה חוזר למצב נורמלי, כלומר: מתרוקן בהנקה ומתמלא שוב אבל לא עד כדי מצב של גודש.
    למה זה ככה ואיך ניתן "לעזור" לציצ הגדוש לא להגיע למצב הזה?
    (זה עד כדי כך, שהם אפילו כבר לא שוים בגודלם.. חיחי.. אחד כל הזמן גדול יותר..)
    תודה!

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

1 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה :)
    פשוט מאוד אחרי שאת מניקה מהשד הגדוש צעשי קומפרס קר ל20 דקות ככה במשך יומיים בערך והמצב יתאזן , לא לדאוג :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה