חולה חולה חולה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לצערי חליתי..אני כבר הרבה שנים לא הייתי מצוננת ככה!!
    אז ככה איך זה קרה?! הלכתי לרופה נשים והוא שלח אותי לבדיקות דם ליבדוק עם אני צריכה לישתות ברזל ועוד..ואחריו ישר ירדתי למטה(בקופת חולים מכבי) לבדיקות דם..כמובן כל מי שהיא בתור היה מצונן הייתה לו שפעת ומה לא ! אז ניסיתי לשבת רחוק מהאנשים האלה חח וניכנסתי לאחיות והאחות שתמיד לוקחת לי דם הייתה עסוקה אז הלכתי למישהי אחרת ואיך שהיא סמה לי את הגומיה על היד ישר סובבתי את הראש(כי אני נורא מפחדת ממחטים)קיצר לקחה לי דם לא היה נעים חזרתי הביתה כל היום כאבה לי היד חשבתי שמשהו לא בסדר פה..בערב היתחלתי להישתעל ולמחרת הרגשתי על הפנים והיד עדיין כאלה ובלילה עלה לי החום! בבוקר הלכתי לרופה מישפחה הוא רשם לי כדורים ובקשר ליד הוא אמר שהכניסו לי אנפקציה קטנה ושזה קורה וזה בסדר!!!
    אני עדיין בשוק...ובנות אני צריכה עזרה אני קניתי כדורים לצינון שמתאימים לנשים בהריון..הם לא כל כך עוזרים אז יש לכם אולי מתכון סבתא או משהו? :))) אני שותה כל היום תה עם דבש ולימון או חלב עם דבש אבל זה לא מוריד את החום..
    מחכה לתשובה :))))

liza
7 תגובות
עמוד 1
  • את בהריון?
  • חוץ מתה עם פרוסת לימון ודבש הייתי מציעה להוסיף גם חתיכות של גינגר טרי.
    לשתות כמובן הרב נוזלים וללבוש חם - כל מחלה יוצאת עם הזיעה.
    תהיי בריאה
  • חח לא פיספסת לני...פשוט עדיין לא עשיתי בדיקת דם...ביגלל מה שקרה לי אבל יש לי את הסימפטומים ורואים עלי..ואני עושה בידקה בשבוע הבא בערך אחרי שאני יבריא :)
    mashiach תודה על הטיפים :))

liza
  • קודם כל תרגישי טוב ..תנוחי הרבה זאת התרופה עוד יום ככה את כמו חדשה ושוב פעם בהצלחה לך (;

אורפז
  • תודה רבה אורפז :)

liza
  • אז קודם כל תרגישי טוב
  • גם לצינון וגם לחום אין בעיה בהריון לקחת צמח מרפא שנקרא אכיניצאה.
    את יכולה לקנות בכל חנות טבע.
    תיזהרי עם צמחים אחרים, לא כל הצמחים יכולים להילקח בהריון !
    רק בריאות :-)
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה