כמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    ילדתי בדצמבר ושולמו לי דמי לידה עד 11.3.13
    לפי החוק החדש אני יכולה להאריך את החופשה עד יוני ללא תשלום (עבדתי שנה בדיוק עד הלידה.
    השאלות שלי הן:
    אם יש לי סיבה מוצדקת להתפטר (המעסיק רוצה להוריד לי שעות עבודה, לא נותן לי תלושים כמו שצריך, לא שילם לי על בדיקות למרות שהבאתי לו אישור והוא לא משלם לי פנסיה) מתי אני צריכה להודיע לו על התפטרות?
    איך אני מודיעה?
    איך אני מבקשת פיצויים?
    תודה
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    על פי חוק עבודת נשים, עובדת שהתפטרה לצורך טיפול בילד תוך 9 חודשים מיום הלידה זכאית לפיצויים. עליך לתת למעסיק חודש עבור הודעה מוקדמת, לכן יש להודיע עד 8 חודשים מיום הלידה בכדי לקבל פיצויים.
    התפטרות עקב הרעת תנאים גם תזכה אותך בפיצויים אך עדיין יהיה עליך לתת לו את ימי ההודעה המוקדמת.

מומלץ לפנות לייעוץ אישי לאור הפרות של זכויותייך לפי דברייך.
    בהצלחה.

עו"ד יעל בועז
  • תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה